Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Àtöltözteted a gyereket...

Àtöltözteted a gyereket miután haza megy az oviból/ suliból?

Figyelt kérdés
Tehát vannak külön otthoni ruhái és olyanok, amibe csak iskolába jár, vagy mindegyiket hordja otthon is iskolába is ?

2016. jan. 25. 09:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Sajna ezen az oldalon igen kevés az értelmesen,intelligensen gondolkozó, válaszoló ember...
2016. jan. 25. 13:25
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

"Nekem minden válasz hasznos."

Ez így igaz! Mindenki jó valaminek, ha másnak nem, elrettentő példának.

2016. jan. 25. 13:32
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Kisiskolás a fiam, csak akkor vetetek fel vele másik ruhát suli után, ha az, ami rajta van, piszkos lett (sáros, festékes, poros). Ő szeret farmerben lenni, azt mondja, neki nem kényelmetlen. Igazság szerint mi, felnőttek is sokszor ugyanabban vagyunk itthon is, mint amiben napközben, én pl. csak akkor cserélek, ha már nagyon kényelmetlen a kinti ruhám, vagy nagyon kényes, és nem akarom összekenni mondjuk mosogatás közben. De egyébként én szeretem, hogy úgy vagyunk öltözve, hogy bármikor ki tudunk lépni a lakásból, nem kell ilyenkor átöltözni.
2016. jan. 25. 15:17
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Hurrá, ismét sikerült értékelhetetlen választ adnom, pusztán azzal, hogy megválaszoltam egy kérdést. Na kretén, mi a bajod, mondd csak! Azért, mert valaki nem fér bele a beszűkült világképedbe, és akár csak annyival is ki mer lógni, hogy nem úgy öltözködik otthon, mint te, akkor azt már kéjesen pontozgatod lefelé? Szánalmas kis fostalicska vagy, az az igazság. Neked tényleg ilyen rohadt unalmas az életed, hogy ebben leled örömödet?
2016. jan. 25. 20:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Èn sem értem miér vannak lepontozva a válaszok...
2016. jan. 25. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:
14-es, szívemből szóltál, nálad a pont!!!
2016. jan. 26. 07:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Át, tavasz nyár összel mindig hozunk haza egy kis homokot, otthon az udvaron ugrál szaladgál néha elesik belemászik majd mindenbe arra jó a kopottabb ruha is, oviban pedig adni kell magunkra
2016. febr. 6. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!