Egy kis napindító vidámság. Szaranyák, hogy vagytok?
2016. jan. 22. 09:04
1/14 anonim 

válasza:

:)) átküldök neked egy hasonló cikket:))
2/14 anonim 

válasza:

Ritka nagy baromság. Mi a kérdés?
3/14 A kérdező kommentje:
Mivel mindennaposak a veszekedések itt az oldalon is a cikkben kifigurázott kérdésekben, gondoltam, feldobom egy kicsit a napot, és nevessünk egy jót magunkon, néha nem árt. :)
A kérdés meg az, hogy hogy vagytok? :)
2016. jan. 22. 09:12
4/14 anonim 

válasza:

Jól vagyok, bár nem vagyok szaranya
5/14 anonim 

válasza:

Ez nagyon jó!! Köszi. :) Épp a minap voltak hasonló gondolatok a fejemben, ez a cikk összegzi. Tulajdonképpen, minél többet olvasok, minél többet beszélgetek, magam is ezt vontam le, hogy valaki szemében mindenképp szar vagyok...
6/14 A kérdező kommentje:
Épp ezért kell csak a saját megérzésünkre és ösztöneinkre hagyatkozni. Véleményeket meg lehet és szerintem meg is kell hallgatni, de a végső döntés a miénk legyen, ígyis-úgyis jól csináljuk majd (vagy ahogy a cikk rávilágít, rosszul) :)
2016. jan. 22. 09:20
7/14 anonim 

válasza:

Ez jó! :D illik ide amilyen viták szoktak lenni.
8/14 anonim 

válasza:

Ez jó! Bezony ez így megy. Mindegy hogy mi a téma mindig van aki sokkal okosabb és jobban csinál mindent mint más.... 😊
9/14 anonim 

válasza:

Ez tökszupi :D
Köszi jól vagyok, szaranya vagyok, nem megyünk ki a -10 fokban, most épp pont ezt próbálom feldolgozni, nem biztos hogy menni fog :D
10/14 anonim 

válasza:

Mint sokszorosan szaranya, mondhatom, tök jól vagyok, csak már nagyon jó lenne, ha kibújna a tesó, mert már nagyon nehéz :D De á, inkább még ne, amíg a megrendelt bútora nem ér ide, addig inkább maradjon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!