Egy kis vidámság?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem nagyon tetszett, kisgyerekesnek ajánlom figyelmébe. Én sírva röhögtem rajta.

2015. febr. 10. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Valóban, én is arra szoktam gondolni ilyenkor, amit az egyik kommentelő írt. Van nekem is nem is egy ismerősöm, akinek nincsen gyereke és emiatt lelkileg romokban hever. Lehet, hogy én kevésbé vagyok kipihent mint ők és műkörmeim se voltak soha, az idegállapotom pedig időnként minősíthetetlen, de valahogy mésge cserélnék velük egy percre sem.

A másik dolog pedig, anyáink két-három gyerekkel, napi nyolc óra munka mellett így élték le az életüket. Mégse sajnálták magukat soha. Pedig mosogatógépük se volt, de még a mosógép se volt mindenhol automata. Nem beszélve a mikróról, az autóról (anélkül is be tudtak vásárolni) és egyéb leleményekről. Mégse volt soha gond a meleg vacsora, meg a tiszta ruha se. Szóval ezen is úgy el szoktam időnként gondolkodni. Ilyenkor rájövök, hogy anyámhoz képest puding vagyok...

2015. febr. 10. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó!! :DDD
2015. febr. 10. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én egy percig sem fogom fel úgy, hogy bárki is sajnáltatni akarja magát, amikor megír egy ilyen cikket. Egyszerűen kimondja a kimondhatatlant. 3 édes 5 év alatt gyerkőccel vagyok itthon, több pontban magunkra ismertem. Remekül szórakoztam! Köszönöm!

Ja és anyám sem emlékszik gondokra, hisztikre, csak néha véletlenül elszólja magát. :)

2015. febr. 10. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ezen jót mosolyogtam, mintha a két éves kisfiamról olvastam volna tanulmányt, köszönöm szépen. Azért néha jó ilyet olvasni mert jobban tudatosul az emberben, hogy nem ő a béna csak átesik a szülővé válás azon folyamatain amik nem épp a legkellemesebbek. Néha amikor már teljesen lemerül nálam az elem és úgy érzem, hogy az utolsó ép idegszálam pattan éppen belegondolok, hogy milyen lenne megint mindent nyugodtan, csendben csinálni a saját igényeimhez igazítva. És nem lenne jó. Akármilyen nehéz, idegölő, fárasztó nem cserélném el semmiért mert az életem értelme, IMÁDOM. Annyira, hogy már tervezzük a következő kis ideggyilkos manót is :-P
2015. febr. 10. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!