Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Február végére várom első...

Február végére várom első kislányomat. Amit eredetileg szerettem volna adni neki nevet azt sajnos nem engedélyezték ezért másik nevet kell választanunk a férjemmel. A Zenina névről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 20:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
93%
egyszerűen kiküszöbölhető a problémát. meg kell nézni az utónevek közt mik az engedélyezettek és azok közül választani. egyébként a rose-nak van magyarosabb megfelelője, mégpedig a róza. ez ugyan régies(speciel nekem tetszik) de nem hangzik idétlenül.
2016. jan. 22. 20:08
 22/27 anonim ***** válasza:
Te vagy az a kéredező aki rose nevet akarta a gyerekének adni ,már akkor mondtuk hogy csak a magyar írás modal lehet tehát rozsa ,én lányomnak egy ma már ritka és nem divatos magyar neve van .
2016. jan. 22. 20:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Annyi normális név van miért kell különcködni.
2016. jan. 23. 00:58
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit sok és fura név, én nem adnám az én gyerekemnek, de neked kell tudnod, ha neked és párodnak tetszik akkor adjátok azt!
2016. jan. 26. 14:46
 25/27 anonim ***** válasza:
Rose helyett Róza? És becézhetitek otthon Róz-nak.
2016. jan. 26. 15:19
 26/27 anonim ***** válasza:

Kerdezo nagyon ostoba es buta vagy

A rose-t persze hogy nem engedelyeztek. Hol erzed magad Angliaban? Vagy esetleg Amerikaban? Amugy ez a nev nomalisabb mint a zenina az biztos,legalabbis szamomra,mert a zenina borzaszto.

2017. febr. 10. 07:29
 27/27 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de hogyhogy nem gondoltad volna, hogy a Rose-t nem fogják engedélyezni Magyarországon?

A magyar még mindig fonetikus nyelv. Benne van a szabályban, hogy magyar írásmód szerint lehet csak adni...

A Róza miért nem volt jó?

2020. nov. 2. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!