Miért kell egy gyereket havonta vinni az állatkertbe? Nem túlzás ez?
mivel passzív tevékenység én ne is tudnám irigyelni
de pl annak az energiáját, aki hol bowlingozni, gokartozni, bobozni, jégkorcsolyázni, szánkózni, görkorizni, kirándulni, meg stb stb stb megy a gyerekeivel, hogy egyszerűen már követni se lehet, na ott már megmozdulna bennem valami, hogy de jó nekik, bár én is képes lennék így élni
Megnéztem a bérletet... basszus, 26.000 ft. Egy vagyon!
Lányom ovis barátnőjéről van szó, 5 évesek. Az anyukája otthon van a kistesóval, és 2-3 hetente nem jön a nagy sem oviba hanem elmennek erre-arra. Ha jó idő van, akkor állatkertbe. A héten összefutottam vele, mondta hogy nagyon várják már hogy kicsit jobb legyen az idő és tudjanak újra menni.
Nem értem, mi a baj ezzel.
1. A bérlet 26ezer, egy összegben tényleg sok, de heti lebontásban csak 500 Ft, komolyan ez a probléma?
2. "hanem elmennek erre-arra" Örülj neki, hogy nem hanyagolja el a gyerekeit, hanem közös programot is csinál a család.
3. "nagyon várják már hogy kicsit jobb legyen az idő és tudjanak újra menni" Most őszintén, te nem várod a jó időt?
te basszus rendesen irigy vagy.Miért nem a saját nyomorult életeddel foglalkozol,ahelyett,hogy mások pénztárcájában kutakodsz?
lehet,hogy ez a nő az energiáit hasznosabb dolgokra fordítja mint az irigykedés,így elérte,hogy legyen annyi pénze,hogy havonta vihesse a gyerekét az állatkertbe. inkább tanulhatnál tőle.
Igazából naponta is lehet, bérlettel. Hogy miért? Hogy a gyerek ott ülhessen órák hosszat figyelni, hogy pl. a hóbagoly mikor mozdítja meg a fejét. Addig a másik gyerekekkel lehet körbe sétálni, rajzolni amit csak akarnak. Szép nyugodt hely az állatkert.
Szerintem nem túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!