Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes lettem, egy három...

Terhes lettem, egy három hónapos kapcsolatban most mit csináljak?

Figyelt kérdés
29 éves nő vagyok. Három hónapja van egy kapcsolatom, nem túl komoly, még most ismerkedünk. A pasi sem komoly, eddig rövid kapcsolatai voltak. És pozitív lett a tesztem. Mindig úgy terveztem, hogy komoly kapcsolatban vállalok gyereket a párommal. Őt meg nem is ismerem, nem tudom mennyire számíthatok rá. Egyedül nem tudom eltartani a gyereket.
2016. jan. 20. 18:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
21%
Hova kell az empátia, utolsó? Terhes lett egy rövid kapcsolatban, nem derült ki hogy hogyan védekezett, megtartani nem tudja, örökbe adni nem akarja. Mégis mit kellene írni neki?
2016. jan. 20. 19:00
 12/23 anonim ***** válasza:
57%
Utolso válaszolonak ,csak 3 lehetöség van eből 2 kizárt kérdezö akkor csak egy marad .
2016. jan. 20. 19:04
 13/23 anonim ***** válasza:
46%
Nyilvánvaló. És akkor most mit vársz, mit csináljunk?
2016. jan. 20. 19:07
 14/23 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem pedig el lehet tartani, sok helyen lehet segítségért folyamodni "szorult" helyzetben. Én biztosan megtartanám így is. Van munkád vagy tudsz keresni gyorsan?

És, kedves válaszolók - sehol nem írta a kérdező, hogy nem akarja megtartani a babáját, hanem azt, hogy nem tudja eltartani egyedül.

Különben pedig nem mintha a fiatal kor ok lehetne az abortuszra, de azért tényleg nem 19 éves vagy már. Én remélem, hogy meg tudod oldani ezt a helyzetet úgy, hogy megtartod a babádat. Ha te is így gondolod, írj privátban, nagyon szívesen segítek, főleg, ami az első időket illeti - babaruhákban, játékok, cumik.

Nem igaz, hogy nem lehet értelmesen és NORMÁLIS stílusban válaszolni...

2016. jan. 20. 19:13
 15/23 anonim ***** válasza:
34%

Sztem a legelső dolgod az legyen,h eme remek hírt megosztod "gyermeked" édesapjával!

A következő lépés íly mód már kiszámíthatobb lesz?!

2016. jan. 20. 19:27
 16/23 A kérdező kommentje:
Még nem beszéltem a pasival sem. Azt tudom, hogy elvileg szeretne gyereket, majd kiderül, hogy mit szól hozzá. Stabil munkahelye van. Az abortuszra sem gondoltam konkrétan csak kétségbeestem, ezért írtam ki a kérdést.
2016. jan. 20. 19:28
 17/23 anonim ***** válasza:
77%

Már bocs, de nem azt írta, hogy egyáltalán nem akarja megtartani, hanem hogy egyedül nem tudná eltartani. A 2 nem ugyanaz.

Sürgősen beszélj a pasival!

2016. jan. 20. 19:57
 18/23 anonim ***** válasza:
74%
És melyik kommentben írta bárki azt, 17, hogy nem akarja megtartani?
2016. jan. 20. 20:42
 19/23 anonim ***** válasza:
32%

Pl.:

"Tehát az örökbeadás és a megtartás kizárva."

"csak 3 lehetöség van eből 2 kizárt kérdezö akkor csak egy marad "

Az örökbeadást zárta ki, és csupán annyit írt, hogy egyedül nem tudná eltartani, de a legtöbben ezt úgy vették, hogy biztosan nem is fogja megtartani.

2016. jan. 20. 20:55
 20/23 A kérdező kommentje:
Beszéltem a pàrommal. Meglepően jól fogadta, azt mondta,hogy szeretne összeköltözni. Megnyugtatott hogy az abortusz eszébe sem jutott, mert szeretné a gyereket.
2016. jan. 20. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!