Terhes lettem, egy három hónapos kapcsolatban most mit csináljak?
Szerintem pedig el lehet tartani, sok helyen lehet segítségért folyamodni "szorult" helyzetben. Én biztosan megtartanám így is. Van munkád vagy tudsz keresni gyorsan?
És, kedves válaszolók - sehol nem írta a kérdező, hogy nem akarja megtartani a babáját, hanem azt, hogy nem tudja eltartani egyedül.
Különben pedig nem mintha a fiatal kor ok lehetne az abortuszra, de azért tényleg nem 19 éves vagy már. Én remélem, hogy meg tudod oldani ezt a helyzetet úgy, hogy megtartod a babádat. Ha te is így gondolod, írj privátban, nagyon szívesen segítek, főleg, ami az első időket illeti - babaruhákban, játékok, cumik.
Nem igaz, hogy nem lehet értelmesen és NORMÁLIS stílusban válaszolni...
Sztem a legelső dolgod az legyen,h eme remek hírt megosztod "gyermeked" édesapjával!
A következő lépés íly mód már kiszámíthatobb lesz?!
Már bocs, de nem azt írta, hogy egyáltalán nem akarja megtartani, hanem hogy egyedül nem tudná eltartani. A 2 nem ugyanaz.
Sürgősen beszélj a pasival!
Pl.:
"Tehát az örökbeadás és a megtartás kizárva."
"csak 3 lehetöség van eből 2 kizárt kérdezö akkor csak egy marad "
Az örökbeadást zárta ki, és csupán annyit írt, hogy egyedül nem tudná eltartani, de a legtöbben ezt úgy vették, hogy biztosan nem is fogja megtartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!