Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első gyermekét elhagyta a...

Első gyermekét elhagyta a másodimat megkaphatja?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy van egy kedves ismerősöm aki sajnos pàr évvel ezött lemondott a gyermekéről! Nem önszàntàból de sajnos megtette amit a mai napig nagyon bán és szertné őt visszaszerezni! Ezzel kapcsolatban màr beszélt az apukàval aki azt mondta neki,hogy ha a kisfiú látni szeretné akkor az lesz az első,hogy elviszi hozzà! A kérdéshez ez is hozzàtartozik hisz akivel most van ez a hölgy tőle született egy gyönyőrű kislàny de sajnos tönkrement a kapcsolatuk és oda jutottak,hogy a hölgy nem egyszer kapott màr pofonokat úgy is,hogy a kisgyerek a kezében volt! Az anyuka elszeretné őt hagyni de addig nem lép míg biztos helyet nem talàl ahova mehetne a kislànnyal. Amit. Tudok az anyukàról az az,hogy Imàdja a gyermekét, szépen neveli és rendezi! Tiszta ruhàkba öltözteti,foglalkozik vele ,tanítgatja! Szóval tényleg mindent megtesz a gyermekéért aki 9 hónapos! Attól fél,hogy ha lesz majd gyermekelhelyezési per amit ő akar indítani akkor hátrànyban lesz majd amiatt,hogy az első gyermekéről lemondott! Tudnàtok ebben segíteni? Vajon így is van esély arra,hogy a pert megnyerje? Nem merem bíztatni őt hisz ezekkel a dolgokkal én nem vagyok tisztàban,de szeretném megnyugtatni ha ez lehetséges! Az anyuka most 29 éves. Előre is köszönöm a válaszokat!

#per #Gyermekét elhagyta #màsodik gyerek
2016. jan. 20. 17:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon sajnálom a 2. picit, mégis milyen anya az, aki 4 évig nem látja a kisfiát, mert az aktuális pasi nem engedi. Nem is értem, hogy az ilyenek miért szülnek mégegyet.
2016. jan. 20. 20:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem véleményt kértem az anyukáról! Amîg nem jàrsz màs cipőjébe addig ne ítélj el senkit! Töltöm a képet! Aki meg azt gondolja,hogy én vagyok az anya annak üzenem nem bànom ha így is kapok értelmes vàlaszt!
2016. jan. 20. 20:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Még mindig töltöd?!?Már több,mint 3 óra eltelt....
2016. jan. 21. 00:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Te kérdezted, hát az a véleményem, hogy a biró helyében meggondolnám, első gyerekével még a kapcsolatot se tartja, semmit nem tett érte, hogy olyan körülményeket teremtsen, hogy visszakerülhessen hozzá, sőt, bevállal egy rossz

kapcsolatra egy másik babát, nem, nem járok ilyen ostobák cipőjében.

,

2016. jan. 22. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!