Első gyermekét elhagyta a másodimat megkaphatja?
elég zavaros amit írsz és több ponton vérzik.
gyerekről lemondani nem lehet!!!2 dolgot lehet, egyik az örökbe adás, de akkor nyilván nem a pár éves gyerektől függ, hogy akarja-e látni, szóval nem hiszem, hogy erről lenne szó.
a másik variáció, hogy a láthatás jogával nem él. kérdés, hogy rendesen fizette-e eddig a gyerektartást? na meg, hogy volt-e oka, hogy ne tartsa a kapcsolatot? ilyen számít pl. hogy túl messze költözött és nem volt pénze havonta menni. amúgy hány éve nem látta a gyerekét?
és igen, ha itt olyan válaszok vannak ami szerint egyszerűen csak nem érdekelte a saját gyereke, számítani fog.
mondjuk én nem értem, hogy ha 2 gyerekem van, az egyiket miért nem akarom mikor a másikat igen? :(((
(és nem azért írom mert ítélkezem, csak nyilván a bíróságnál is felmerül ez)
pedig az tuti, hogy te vagy a kérdező :D ;)
gyerekről lemondani nem lehet! engem is érdekel mi áll a papíron. ha kép formátumban küldte át akkor képfeltöltés.hu-n tudod feltenni és onnan bemásolni ide.
szerintem nagyon is számít, hogy van egy gyereke akit 4 éve nem látott :(
várom a képet, most már furdal a kíváncsiság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!