Elégedett vagy a férjeddel, mint apa?

Igen, elégedett vagyok.
7, 12 és 16 éves a 3 gyermek.

Sajnos csalódnom kellett benne. Amikor babák voltak a gyerekek, semmiből nem vette ki a részét, az elsővel még csak-csak foglalkozott, de a második születése után ezzel felhagyott, és teljesen magamra lettem hagyva a két gyerekkel. Most már ovisok, így, hogy "tud velük mit kezdeni" sokat javult a helyzet, sokat játszanak, viccelődnek, az esti mesét többnyire ő mondja, és a gyerekek, nem túlzás, imádják. Viszont könnyű felidegesíteni, bizonyos helyzetekben szerintem indokolatlanul szigorú, más dolgokat viszont ellazáz, amit szerintem nem kéne (pl. lámpaoltási idő előtt 10 perccel leül a fiunkkal legózni, így aztán a tervezettnél legalább fél órával később kerülnek ágyba, ami szerintem hétköznap egyáltalán nem vicces.)
Ezért nem lesz harmadik gyerek, pedig ő nagyon szeretne.

Sokszor van olyan érzésem ,hogy teher neki foglalkozni a gyerekkel.5 percre bejön ,gügyög a babánknak ,szerencsétlen olyan boldog ,aztán gyorsan kisomfordál az apja és elkezdt sírni ,ami a csövön kifér ,így persze megint mehetek én játszani vele ,mikor amúgy elvolt magávan.
Egyszer - egyszer ráeröszakoltam peluscserét meg fürdetést ,de tényleg csak hogy tudja már mit hogyan kell ha hirtelen szükség lenne a segítségére.Tehát egy hatalmas nagy nulla ,pedig azt sem mondanám hogy sokat dolgozik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!