Kislányunk lesz és Alasz a családi nevünk. Melyik lánynév illene hozzánk?
Figyelt kérdés
Alasz Majára gondoltunk a férjemmel, de kíváncsian várom, hogy még milyen neveket tudnátok mondani, ami ritka, és jól cseng.
Köszönöm
2008. szept. 17. 12:53
1/20 anonim válasza:
Nekem tetszik még a Zorka,Blanka,Hanna,de nekünk fiúnk lesz.Na , hogy tetszenek?
üdv:29 hetes kismami
2/20 anonim válasza:
Nekunk lany lessz, Hanna. De meg tetszik a Dora, Tamara, Iringo.
4/20 anonim válasza:
Szerintem olyat kéne választanotok, amibe nincs sok A betű, mert a vezetéknévben csak az van.
Szerintem jó a: Bíborka, Gréta, Kinga, Napsugár(az én lányomat így hívják). De a Maja is szép név.
Sok sikert.
5/20 anonim válasza:
Lehetne Alasz Netta, Ramóna, Mira. Nekem például ezek is tetszenek. Viszont a Maja is csodaszép név! Gratulálok !
6/20 anonim válasza:
Az én kislányom Emese lesz :)
Maja is szép :) Grt!
7/20 anonim válasza:
Szép nevet találtatok. Szerintem jó pl. a Mira, Lea, Helga, Leila.
8/20 anonim válasza:
Nekem a Csenge és a Boglárka tetszik
9/20 anonim válasza:
Szia!
Nekem a Dorina és a Rebeka tetszik.
De nekem kisfiam lesz.
Gratula
10/20 anonim válasza:
Szia!
Nekem a Kíra és a Lora tetszik de nekem fiam lesz! Amúgy valóban nagyon szép név a Maja is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!