Hogy kezeljem a párom sógorának okoskodását?
Állandóan életvezetési tanácsokkal tukmál, hogy mikor, hány gyereket vállaljunk, mit és hogy csináljunk ezzel kapcsolatban.
Az agyamra megy azzal, hogy nem a véleményét mondja el a dologról, hanem ránk akarja erőszakolni az ő álláspontját. Ha én vagy a párom reagál rá valamit, akkor rögtön jön az arrogáns válasz, hogy mi ezt még nem tudjuk, de majd meglátjuk, hogy blablablablabla.
Eddig úgy voltam vele, hogy az egyik fülemen be, a másikon ki, de a hétvégén nagyon felidegesített. Gyakorlatilag az egyik etnikumhoz lettünk sorolva, amiatt, hogy szerintünk nem olyan rossz dolog 3 gyereket vállalni. De egyből nekünk esett, hogy biztos a CSOK... komolyan mondom, nem bírom tovább, 26 éves vagyok, a párom 29, és úgy beszél velünk, mintha óvódások lennénk.
"Béla, nem vagyunk erre kíváncsiak. Mi sem szólnunk bele a te életedbe, kérlek, hogy a jövőben te is tartózkodj ettől irányunkba."
Aztán ha megsértődik, akkor legalább nem kell vele olyan gyakran találkoznotok.
Na én tuti mondanám, hogy, óóó igen, a CSOK miatt akarjuk kizárólag a 3 gyereket, hiszen kit érdekel minden más, hogy bírnánk-e, vagy sem, sőt, még a hitel is kell rá, meg majd rá is számítotok pénzbeli és lelki támogatásban, hiszen ő annyi mindenhez ért, biztos nem okoz majd neki gondot vigyázni a 3 gyerekre, amikor ti elmentek pihenni.
Az előttem lévők már leírták a többit, ha normális hangon akarod megmondani. Én megtenném, méghozzá minél előbb, mert úgy tűnik, magától nem fogja abbahagyni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!