Megutáltam a kislányt. Kicsit bonyolult, lelkizős téma. Te mit tennél?
Figyelt kérdés
Szóval van egy barátnőm, rajta kívül mondhatni senkim nincs. Nekem 3 gyerekem van, neki 1. Az ő lánya és az én kisebbik gyerekem egyidős, 2 évesek. Mondhatni mindennap itt vannak, én etetem a kislányt. Ez még annyira nem is zavana. A nagyobbik gond az, hogy a lánya veri az én fiamat. nAGYON AGRESSZIV gyerek. A fiam kék-zöld. Most kitaláltam hogy beteg vagyok, ne jöjjenek. De még igyis megkérdezi napi 2x hogy jöhetnek-e. Nem bírom a 4 gyerek zsivaját, és a sírást ahogy a fiamat veri. Múltkor már rácsaptam a kislány kezére mérgemben. Viszont az tart vissza, hogy ő az egyetlen ember akivel beszélgetni tudok. Félek ha ő nem lenne megint visszaesnék a depresszióba. A páromnak is elege van abbol hogy itt ülnek naponta, hogy 3 gyerek helyett mostmár 4et kell etetnünk. Ők nagyon rossz körülmények közt élnek, sokszor csak azt eszik a gyerrek amit én adok neki. Párom dolgozik, nemtud pihenni. Hogy magyarázzam el a bnőmnek úgy hogy ne bántsam meg? Megutáltam a kislányát... Nemtudom mit tegyek. Holnap valszeg már ide kell engednem őket...2016. jan. 18. 22:42
21/25 anonim válasza:
Kérdező, ismét: melyik kommentre véled úgy, hogy "te vagy a szar szemét", ahogy írtad?
22/25 A kérdező kommentje:
Igazából a helyzet az hogy a kislány nagyon sokszor éhezik, és ha itt nem eszik akkor sehol. Ezt le is írtam. Lelkiterrorban tart, mert tudja hogy sajnálom a kislányt. És ez külső szemmel tényleg tűnhet úgy hogy én de szemét vagyok, merthogy ideszoktattam őket... illetve azért érkezett pár trágár, balfax válasz is ami ezt sugallja.
2016. jan. 22. 14:50
23/25 anonim válasza:
Attól, hogy a kislány éhezik, még nem a te felelősséged. Szólj a megfelelő szerveknek, ha szükségét látják, kiemelik a családból. Ne aggódj, nem intézetbe kerül, hanem nevelőszülőkhöz (akár átmenetileg). Ahol családias környezetben van, és nem éhezik.
Ne hagyd magad zsarolni, mert mint írtad a fiad látja kárát...
Ezzel az erővel vigyél haza minden éhező gyereket a Blaháról pl. Van egy pár sajnos.
Nem a te felelősséged. te annyit vállaltál, amennyit elbírsz. Az, hogy NÉHA segítesz egy-egy szegényebb gyereken, az nagyon szép dolog, de ha ezzel visszaélnek, vagy követelőzéssé válik, ott kell megszüntetni a kapcsolatot!
24/25 A kérdező kommentje:
Igen igazad van. Beszéltem vele, azóta nem is jöttek. Most sokkal nyugodtabb vagyok, nem vagyok dögfáradt.
2016. jan. 22. 15:26
25/25 anonim válasza:
De várjunk! Azt írtad, hogy akkor agresszív a fiaddal, ha ott az anyja. Tehát az anyja nem is szólt rá soha a lányára??? Hát, szerintem jobb is így, hogy távol vannak tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!