Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tartasz rendet állandó...

Hol tartasz rendet állandó jelleggel (2 vagy több gyermek esetén?

Figyelt kérdés

Hányszor mosol fel és porszívózol egy héten? gyerekszobát hány évenként festitek ujjá? én most akarom kifestetni tavasszal mert sajnos tenyérlenyomatos rajzos stb stb 4 éve nem volt festve

Nekem van két gyermekem 3 és 6 éves állando rend van a koynhába minden elmosva eltéve (kivéve akkor mikor ott festenek gyurmáznak kártyáznak vagy társasoznak de utána mindenképp el kell pakolniuk. Fürdöszoba is wc, és nagyszobába is rend van

hát kivéve a gyerekszoba mint ahol tornádó ütött be amikor ott vannak a gyerekek. persze ha oviba vannak rendet rakok de tény és valo a gyerekszoba hát...az tényleg gyerekekké:)

Megtanultam hogy nem azért teszek rendet hogy másnak tessék hanem magunknak viszont a gyerekszobát hát azt alakitsák maguk (bizonyos keretek közt.

2016. jan. 18. 08:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

Takarítónő jön heti egyszer, egész nap itt van, mindent megcsinál. Ezen kívül minden nap felporszívózok a nappaliban, konyhában, étkezőben és az előszobában. Fel is mosok, ha kell.

Mindenhol rend van. A gyerekszobában is. Minden lefekvés előtt el kell pakolni. Délutáni és esti előtt is, amúgy szana-szét vannak a játékok. Hétvégente együtt válogatjuk szét őket, mert nem mindig kerülnek a helyükre.

Tavaly költöztünk, akkor festettünk mindent. Kb. 5 év múlva lesz megint festés, terveink szerint.

Mosogatógépbe ki-be pakolok, sosincs kupi. Régen nem volt mosigép, akkor volt fennakadás.

2 gyermek, egy kutya :) 156 nm, 3 szint, 4 szoba, nappali, amcsi konyha, étkező, 2 fürdő, kamra

2016. jan. 18. 18:41
 12/13 anonim válasza:
Hát csajok, nem tudom, hogy értek ráennyire, de én hatnál hamarabb sohasem érek haza. Kedd, csütörtök hét után. Akkor még vacsi, lecke ellenőrzés, fűrdés, kicsit apával párbeszéd, holnapra kaját összerakni, mert ugye enni nekünk is kell valamit...mosogatni, kutyát etetni, ruhát kikészíteni holnapra....még magamra sem marad semmi idő...nemhogy porszívózni. Mikor? A házirend is tiltja már este. Ti nem dolgoztok?Ha igen...hol? Megyek én is!
2016. márc. 16. 15:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló:a 6. vagyok.Mint írtam,én kötetlen munkaidőben dogozom,mivel saját vállalkozást viszek.Ez 20 év munkája,szóval megkínlódtam vele...a házunk is saját,kertes családi ház,így ha este jutna időm a porszívózásra az se zavarna senkit.Itt nincs "házirend".
2016. márc. 16. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!