Hol tartasz rendet állandó jelleggel (2 vagy több gyermek esetén?
Hányszor mosol fel és porszívózol egy héten? gyerekszobát hány évenként festitek ujjá? én most akarom kifestetni tavasszal mert sajnos tenyérlenyomatos rajzos stb stb 4 éve nem volt festve
Nekem van két gyermekem 3 és 6 éves állando rend van a koynhába minden elmosva eltéve (kivéve akkor mikor ott festenek gyurmáznak kártyáznak vagy társasoznak de utána mindenképp el kell pakolniuk. Fürdöszoba is wc, és nagyszobába is rend van
hát kivéve a gyerekszoba mint ahol tornádó ütött be amikor ott vannak a gyerekek. persze ha oviba vannak rendet rakok de tény és valo a gyerekszoba hát...az tényleg gyerekekké:)
Megtanultam hogy nem azért teszek rendet hogy másnak tessék hanem magunknak viszont a gyerekszobát hát azt alakitsák maguk (bizonyos keretek közt.
Takarítónő jön heti egyszer, egész nap itt van, mindent megcsinál. Ezen kívül minden nap felporszívózok a nappaliban, konyhában, étkezőben és az előszobában. Fel is mosok, ha kell.
Mindenhol rend van. A gyerekszobában is. Minden lefekvés előtt el kell pakolni. Délutáni és esti előtt is, amúgy szana-szét vannak a játékok. Hétvégente együtt válogatjuk szét őket, mert nem mindig kerülnek a helyükre.
Tavaly költöztünk, akkor festettünk mindent. Kb. 5 év múlva lesz megint festés, terveink szerint.
Mosogatógépbe ki-be pakolok, sosincs kupi. Régen nem volt mosigép, akkor volt fennakadás.
2 gyermek, egy kutya :) 156 nm, 3 szint, 4 szoba, nappali, amcsi konyha, étkező, 2 fürdő, kamra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!