Mennyi idős volt a babád/gyermeked, amikor végre elkezdte átaludni az éjszakákat állandó jelleggel?
ajaj. pedig nekem is ezt most kezdte el, eddig is kelt vagy 3-szor, viszont aludt reggel 7-ig. Aztán kb 10 napja elkezdte hogy reggel 5-kor kel, és vagy vissza lehet altatni vagy nem (20.30-kor alszik el).
Ha pechem van, közte is megébred vagy kétszer, ha mázlim van, akkor csak reggel ötkor és még visszaalszik egy órát...először az óra átállításra gyanakodtam, de már eltelt azóta egy hét, meg ha jól emlékszem, már előtte levő nap kezdte ezt el...remélem nem tart 2 éves koráig...olyan jó volna 1,5 év után egybefüggő 8 órát aludni :)
ja, 1,5 éves.
Azt még kihagytam a kérdésből, hogy akinek elkezdte átaludni, tett e érte valamit?
Első vagyok, második válaszoló, az én kétévesem is (2 év 3 hónapos) néha felébred még 4-5 körül, de kivétel nélkül visszaalszik.
Kitartás! :)
Semmit sem változtattunk, magától hagyta el az éjszakai ciizést és kelést egyik napról a másikra.
Bár tudnám a titkát. :D Jön a harmadikunk, 2 év kialvatlanságra készülök megint. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!