Milyen hatással van a gyerekre, ha állandó veszekedésben nő fel? Ha a szülők veszekednek mindig?
Figyelt kérdés
2016. jan. 16. 16:50
11/11 anonim válasza:
Én ezért költöztem el a férjemtől a gyerekekkel.
Nagyon durva veszekedések voltak, törtek a bútorok, rángatott, lökdösött stb.
Pedig egy halál nyugodt ember vagyok, velem nehéz veszekedni. Gyerekek sokszor visítottak már úgy zokogtak, féltek..
Úgy döntöttem nem akarom, hogy ebben nőjenek fel.
Lett új kapcsolatom is, akit a gyerekek nagyon szeretnek, közös gyereket szeretnénk. A párommal egyáltalán nem veszekszünk, ha van nézeteltérés, nem szólunk egymáshoz pár órát. Az exemmel pedig nagyon jó maradt a viszony érdekes módon. A gyerekeknek jó apja, sokat segít. De nagyon nem illettünk össze, a legrosszabbat hoztuk ki egymásból sajnos 🤷♀️
Hát ilyen is van.
Szóval nagyon jó, hogy így alakult, így a gyerekek lelki világa sem sérült annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!