Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés ota állandó hüvely...

Szülés ota állandó hüvely gyulladás mitől lehet? Valakinél volt?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve szültem és már vagy 5x 6 x voltam orvosnál (magán nőgyógyászom van,az egyik legjobb orvos)

Állandó visszatérő hüvely gyulladásom van...szoptatok is..

Természetes úton szültem eleg rövid idő alatt.

Terhesség előtt soha nem volt semmi panaszom,szülés ota állandóan!tenyesztesem mindig negativ....huvelyflora visszaállíto zselét,kupokat is használtam már!

Félek hogy kesobb emiatt nem lehet majd több gyermekem

2015. máj. 6. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Vérvizsgálat? Baktérium, esetleg gombaféle lehet szisztémásan jelen. Bár, ha jó orvos, gondolom ezekre ő is gondolt már.
2015. máj. 6. 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer valamelyik kérdés kapcsán írta a válaszoló, hogy neki véletlenül kiderült, hogy azért volt folyamatos gyulladása, mert a férje nem mosott kezet wc-zés előtt, és bár a férfinek nem volt emiatt semmi gondja, a feleségének igen.
2015. máj. 6. 10:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Párom nem nyúl oda pont ezért!óvszerrel védekezünk,de igy nagyon nem sűrűn vagyunk együtt mert igy nincs sok kedvem...

Mar megőrülök...mimdig égő érzés van

2015. máj. 6. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy allergiás vagy az óvszerre, vagy új a tusfurdod. ...
2015. máj. 6. 10:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ovszerre regen se voltam tusfürdőm a régi...😡

Gondoltam hatha valaki volt hasonló helyzetben..

2015. máj. 6. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy régen nem voltál valamire allergiás, nem jelenti azt, hogy szülés után se leszel. Igen nagy változás egy terhesség a szervezetnek, simán lehet ez az ok
2015. máj. 6. 11:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Ahányszor mi együtt vagyunk 😄 az nagyon minimális😊

Tényleg nemtudom mit kellene csinálnom...

Az egyik oldalon nyomásra évek ota fáj..soha nem találtak semmit...gondoltam nem e arrol peteveteték elzarodasom van

Hipohonder nek vagyok...nem lenne időm azon agyalni😄

Pedig már arrabus gondoltam..

2015. máj. 6. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Szülès òta nekem is többször volt már hüvelyfertőzèsem/gombám, előtte viszont soha. Mindenfèle krèmmel, kùppal kezeltem már. A grapefruitmag csepp jòtèkony hatásairòl olvasva ùgy gondoltam egy pròbát megèr. Lassan 1 ève iszom, ès azòta nem is volt semmi bajom "odalent". 1x a fèrjem is elkapta tőlem, neki is adtam a cseppből ès elmùlt minden panasza.
2015. máj. 6. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!