Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek miért ilyen a...

Szerintetek miért ilyen a gyerekem apja? Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Már olyan régóta készülök tanácsot kérni tőletek, sajnos nincs a közelségemben senki olyan aki kivülállóként megmondhatná mi is a baj.

Eddig minden oké volt, persze voltak kisebb összezörrenéesk, de semmi komoly a fiam 15 hónapos imádják egymást meg elvileg engem is... bár napról napra kételkedem benne.

Nem tudom mi váltpzott meg haza jön a meloból nem szól hozzánk kettöt sem csak nézi tv-t, ha kérdezem milyen volt a napja, a válasz semmien...

Szóval elmegy mellettem pedig tök várjuk haza, de ebből semmit nem vesz észre, vajon miért? régebben nem volt ilyen.

A mai nap tetözött a leginkább, 1 órával később jött haza, állítolag lekéste a buszt, kérdeztem hogy lehet eddig sosem volt még ilyen avval védekezett hogy már tök sokszor jött ilyenkor haza mert nem érte el a buszt, csak ugy mondom egyszer sem volt még ilyen.

A másik kérdezem vacsizik e nem mert nem éhes még várta a buszt evett 3 kiflit 6kor, na most egy fizikai munkát végző férfi jól lakik 3 kiflivel?

persze....

Ha van valami gondunk mostanába elég sok, próbálok megoldást találni rá, de amit én mondok azt meg sem hallja, az biztos nem , az hülyeség...

Pedig nem vagyok egy hülye ember....

szóval nem tudom, 27 hetes terhes vagyok evvel a babával még egy vizsgálatra sem kisért el a másiknál mindig jött velem, még Uh-n sem volt velem...

10 estéből 7szer sírva fekszem, mert nem tudom miért érdemlem ezt...

Semmit nem teszek itthon vagyok a gyerekkel fözök mosok takarítok ellátom a gyereket nem csavargok.

Nem lehet semmi olyan ok, amiért ilyen.

Szerintetek?

annyira fáj, hogy ilyen...

köszi hogy meghallgatok.

2010. márc. 26. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
próbálj meg vele beszélni valahogy.ez elég komolyan hangzik ezt át kéne beszélnetek.nehogy nagy baj legyen a dologba. de lehet,hogy a szörnyű munkahely meg a rengeteg stressz teszi ilyenné.
2010. márc. 26. 22:11
 2/6 A kérdező kommentje:

hiába mindig kérdem mi baj a válasz semmi mi lenne..

ilyenkor tök szarul esik és besértödök.

nem szolók hozzá, akkor jön hogy mi a baj haragszom?

persze hogy haragszom mikor levegőnek néz sokszor.

Nem tudom mi lehet a háttérben, biztos nem lép fére, nem olyan de valami gond akkor is van.

csak tudnám mi.

úgy sajnálom a picit a hasamban mert ő is érzi, nem akarok sírni meg mindig arra gondolok nem érdekel, de nem megy....

2010. márc. 26. 22:15
 3/6 anonim válasza:
61%

szerintem baj van a munkahelyénél.Lehet ,hogy eltanácsolták vagy esetleg félrelépett.De nekem nem tűnik ilyen típusnak

Szerintem le kellene nyugodnod ,mert ha nem akkor a sok baj miatt szoktak koraszülött gyerekek születni akiknek rossz lesz az életük.(értelmi fogyatékosok).Tehát mindannyiótok érdekében ezt tisztáznotok kellene.

2010. márc. 26. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt sem feledd, hogy most te is érzelmileg instabil állapotban vagy. Sokkal érzékenyebb vagy, minden apróság hatalmas gondnak tűnik. A férjed pedig fáradt, belefásult a robotba, elnyomták a gondok. Vedd rá, hogy hétvégén menjetek el valahová a kicsivel. Estére meg csinálj valami jó vacsit, utána bújj hozzá, kényeztesdd kicsit. Tudom, hogy nehéz a ridegségre kedvességgel, hízelgéssel reagálni, de hidd el meglesz a gyümölcse. Ha következetesen szeretettel veszed körül, és nem piszkélod, nem sértődsz be, előbb utóbb észreveszi magát, és ő is oldódni fog. Tördd meg ezt a kört, mert gondolj bele, most ő hazajön, rosszkedvű. Te kérdezed mi a baj, ő undokul válaszol, mert rossz a kedve. Erre te besértődsz, neked is rossz kedved lesz, így mindketten duzzogtok. Így ő azt érzi, hogy nem elég a munkahelyi borzalom, hazamegy, és otthon is nyaggatja egy rosszkedvű asszonyka. Egyszer majd nem lesz kedve haza sem jönni. Legyél türelmes, és okos! Minden nap mire hazaér legyél kicsinosítva, szeretgesdd, kényeztesdd, hagy érezze jól magát otthon. Később mikor javulgat a helyzet ráveszed közös programokra, játszásra. Baromi nehéz, de legyél kitartó!

2010. márc. 27. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:

A 11:38-as válaszoló tökéletesen leírta!

Nekünk 3 gyerekünk van. Amikor a harmadikat vártuk, én is úgy éreztem, hogy összecsapnak a házasságunk felett a hullámok, semmi nem volt jó, rengeteg volt a feszültség. Én is láttam, hogy sok anyukát a párja mindenhová kísérget, de beláttam, hogy örülhetek a mai világban, hogy a férjemnek van munkahelye, és nem velem ücsörög a kórház folyosóján órákig. Ahová tudott, velem jött, de UH-ra soha nem jött be velem, nem is igényeltem amúgy.

Ha hazaér, hagyj neki egy szusszanásnyi időt, ne rohand le rögtön a kérdésekkel, gondokkal, neki sem könnyű!

Én megértelek, hogy rossz érzés, mert én is és mások és átestek már ilyenen, de ez nálad jórészt a hormonok játéka.

2010. márc. 27. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta? Rendbejöttetek?
2010. okt. 1. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!