Csok igénylése ha valaki meddő?
Üdv!
Az igénylésnél ez a kérdés felmerűl? 24 évesen sajnos fenn áll a veszélye hogy meddő vagyok, még nem igazolt orvosilag kivizsgálások folynak az orvos mondta. Ennek "nyoma" lesz?
Mindenképp akarunk gyereket az sem érdekel ha kinából importálunk :)
Viccet félretéve az örökbefogadás sem kizárt, ha beigazolódna, hogy nem lehet, sőt mindenképp nagy családot szeretnénk vagy így vagy úgy.
Ezt jelezni kell az igénylésnél? Köszi előre is :)
Rosszul tudod kérdező!
Vissza kell fizetni! Mindössze annyi alól mentesít az orvosi alkalmatlanságod, hogy büntető kamatot nem kell fizetni, az ingyen tíz millió után. De magát a 10 milliót 60 napon belül vissza kell fizetned.
A kedvezményes hitel meg piaci kamatozásúvá változik, amiből csúnya dolgok lehetnek.
Csakis abban az esetben nem kell visszavizetned, ha a gyermeked 24. hét után halva születik, a házastársad meghal, (vagy te halsz meg) vagy TOTÁLISAN lerokkan szellemileg vagy testileg(vagy te rokkansz le) (nem gerincbántalmakra kell gondolni) vagy fogyatékos lesz a gyereketek. minden egyéb esetben mindegy milyen papírt viszel, vissza kell fizetni, csak nem büntetnek a durva kamatokkal!
Előre tudva, hogy meddő vagy én nem mennék bele. Sose lehet tudni, hogy mi lesz ebből az egészből, a TB minden vizsgálatot mindent nyilvántart rólad, ha elkezdődnek a visszaélések, akkor lehet, hogy téged is megfognak vele, hogy hoppácska, te már 6-8-10 éve kivizsgáltattad magad, tudtál róla és mégis csillogószemekkel gyerekvállalást ígértél?
Pontosan én örülök is ennek amúgy. Előre bezárni sok kiskaput úgy sem lehet, de ez így nagyon jó ötlet és korrekt is. Senkit sem kényszerítenek rá, hogy előre bevállalja a gyerekeket.
És én simán kinézem, azt is, ha kiderülnek az ilyen visszaélések, akkor akár visszamenőleg is utána nézhetnek a dolgoknak könnyedén. Egyre inkább oda tartunk, hogy egy helyen mindenki mindent lásson rólunk, évek múlva ez még kevésbé lesz nehéz és akkor majd könnyedén ki lehet szűrni a befektetési céllal ígérgetőket, akik rég tudták, hogy úgy se jön össze és esetleg büntetni is őket.
Nagyon sok érvem lenne,hogy szerintem is miért butaság előre felvenni 3 gyerekre, de az egyik pont mostani téma a baráti körben.
Nem CSOK-os, de itt is 3 gyereket akartak a szülők. Igen ám, csak a második komplikált szülés után, kisebb oxigénhiánnyal született. Most 3 éves és az eddigi előzetes vizsgálatok szerint hiperaktív. Olyan a kisfiú,hogy anyuka és az egész család is majd "megbolondul". Nagyon cuki, de engem speciel 5 perc alatt úgy kiakasztott,hogy menekültem.
Mondta is anyuka,hogy akkor sem vállalna még egyet, ha agyonütnék. Szóval ilyet is be kell kalkulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!