Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikreknek szép név szerintetek?

Ikreknek szép név szerintetek?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy ikreink lesznek, kisfiú, kislány. Párommal eléggé veszekedünk, mert én Heléna és Henrik neveket szeretném, a férjem pedig teljesen szürreális de ezzel ellentétben teljesen komolyan az Európa és Napóleon neveket szeretné. Sajnos részéről ez nem vicc, az első az a válasz, hogy már Amerikában is nagyon elterjedt a város meg kontinens nevek viselése, a másodikra meg, hogy a kedvenc történelmi személyisége. Sajnos egyre közeledünk és még mindig hatalmas veszekedések vannak belőle, eleinte a röhögés, de már csak a sírás kap el, ha arra gondolok, hogy a gyerekem Napóleon vagy Európa legyen. Ugye, az én kombinációm sokkal szebb, mint az övé? Hisz azok vállalhatatlanok.
2016. jan. 10. 16:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Atyég, azt hittem, a Heléna nekem nem tetszik, egész addig, amíg el nem jutottam olvasásban a férjed agymenésééig :) Bocsánat :) Én az úgynevezett "normális" neveket szeretem, például: Viktória és Vince, Boglárka és Balázs, Anikó és Attila, Ágota és Áron. De miért nem próbáltok valami kompromisszumos megoldást megcélozni? Írja össze a számára elfogadható párokat, hátha tudsz belőlük választani. Meg kell értenie, hogy neked ugyanolyan rettenet a Napóleon meg az Európa mint neki mindjuk a Balambér meg a Kunigunda. Bár.... jobban belegondolva, nem adnék neki tippeket!! :)
2016. jan. 11. 08:47
 12/27 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, egyszerűen hiába mondom neki, hogy jó, vessük el mindketten, nem akar engedni, szörnyű, nem tudom mi lesz..
2016. jan. 11. 15:22
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
De nem tudom megérteni, mivel indokolja, hogy semmibe veszi a véleményedet? Ezt mégis hogyan?
2016. jan. 11. 15:35
 14/27 A kérdező kommentje:
Hát, hogy az ő gyereke is, és, hogy az általam választott nevek meg neki nem tetszenek... Hát én már épp ésszel nem bírom felfogni, hogy akkor miért nem lehet új név után kutatni?
2016. jan. 11. 15:56
 15/27 anonim ***** válasza:
Hú de unszimpatikus. Annyira semmibe néz, hogy gusztustalan. Igen, az ő gyerekei IS, és az is-en van a hangsúly. Basszus te fogod megszülni és nagyrészt felnevelni is őket. Ne legyen már olyan nevük, amitől higedrázást kapsz.
2016. jan. 12. 08:33
 16/27 anonim ***** válasza:

A Heléna mellé ne egy durva hangzású, eltérű stílusú Henriket, kérlek!

A Napóleon-Európa párost pedig ne hagyd, a gyerekek meg fognak hüyülni 4-re.

2016. jan. 12. 12:45
 17/27 anonim ***** válasza:

Nos azt javaslom, hogy válasszatok egy harmadik névpárost, ami mindkettőtöknek tetszik.

A tied nem tetszik neki, tartsd tiszteletben. Az övé nem tetszik neked, ezt pedig ő tartsa tiszteletben.

Találjatok egy 3. párosítást.

2016. jan. 12. 14:56
 18/27 A kérdező kommentje:
Napóleon helyett most az Erdő az új sláger. Éljenek a magyar anyakönyvezhető nevek!:D most már tényleg csak nevetni tudok ezen a kínos helyzeten.
2016. jan. 12. 17:36
 19/27 anonim válasza:
100%
na jó ez már egy borzalmas állapot nem igaz hogy a férjednek nem tetszik egyetlen normál név...üljetek csak le és nézzetek meg pár magyar nevet a neten és döntsetek.a tied sokkal jobb mint az európa de nekem a henrik sem a legszebb...
2016. jan. 13. 21:03
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Valami engedélyezett szert használ a férjed vagy illegálisat? Vagy trauma érte? Beütötte a fejét? Agyrázkódás, koponyaalapi törés?

Egy tipp: mutasd meg neki a válaszainkat!

Vagy közeleg a szülinapod, és az lesz az ajándék, hogy "á drágám, csak vicc volt, nekem is tetszik a Heléna meg a Henrik" :)

2016. jan. 14. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!