Tudom h ezredik kérdés de tudtok nekem rövid szép kislány neveket?
Figyelt kérdés
Ádám Tamara lesz 2.nevet mindenféleképpen szeretnénk mert a Tamarát csak utánam kapja. 2.nevén szólítjuk majd a kicsit.2015. dec. 16. 16:37
3/25 anonim válasza:
Saját nevem biztos nem adnám neki, Tamara különösen nem szép név.
4/25 anonim válasza:
Szerintem pedig szep nev a Tamara is. En Alexandra vagyok, a lányom utánam majd csak röviden Alexat örököl, de nem igy fogom szólítani, lesz masik neve is.
Sára, Nóra, Luca, Kitti..
5/25 A kérdező kommentje:
én sem adnám a saját nevemet ha párom nem ragaszkodna hozzá :) :(
2015. dec. 16. 16:57
6/25 anonim válasza:
3-as, hogy te mekkora bunkó vaqy! Attól, mert NEKED nem tetszik a Tamara, még SZÉP név!
Kérdező: Erna, Luca, Dóra, Nóra, Emma, Flóra, Léna...
7/25 anonim válasza:
a kettes összes neve szép a vezetéknévvel és az első keresztnévvel együtt kimondva. az utolsó Emmája is kellemes hangzású így. ezeket bátran választanám a helyedben, ha tetszenek
8/25 anonim válasza:
Lili,Lia,Emma,Lea,Zia,Zea,Zoé,Jana,Ella,Lora,Mia,Mira,Mila,Maja..
Egyébként nekem az tetszene hogy Ádám Ella Tamara,igy nem lehet h a masodik a Tamara?
Az en kislanyom egyebkent Mila :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!