Nem bírok ébren maradni. Van, ami segít?
2 évesem van, éjjel még 6-10 alkalommal kel, a 4 leghátsó foga jön. Napközben nem alszik, mert akkor tényleg egész éjjel fent van. 3 órákat alszom megszakításokkal, és már 4 és fél éve ez megy ( ekkora a nagyobbik). Kimerültem, idegileg, fizikailag egyaránt. Reggel kelek, viszem a nagyot oviba, egész nap házimunka, favágás, a kályhát pakolni kell, a gyereket ellátni. De már ébren nem bírok maradni ilyen tájban, pedig ma is pl 5 kávét megittam már. 3 személyes a kávéfőzőm, az nekem egy adag. Aggódom magam miatt is, mert ez a rengeteg kávé tönkre fog tenni, a gyerekek miatt is, mert mi van ha egyszer napközben véletlen elalszom, és valami baj lesz. Sokszor csak állok a konyha közepén, mert tudom, ha csak leülök, elalszom. Segítségem nincs, nem tudom kire bízni a kicsit se, így mindenhova jön velem.
Nincs valami tippetek, praktikátok, hogyan vészeljem át? Hogy maradjak ébren egyáltalán?
A barátaim is sokan nevelnek kisgyereket, rájuk sem tudom bízni, mert a fiam állandóan verekszik, nem szereti a gyerekeket. A nagyobbakkal jól elvab, de a kicsik idegesítik. A szüleim már nem élnek, egyedül vagyok a gyerekekkel.
Ha egyértelműen a foga, akkor egy éjszakára szerintem belefér lefektetéskor egy adag fájdalomcsillapító. Akkor nem ébred fel a fájdalomra, te meg kialszod magad.
Amúgy a közelben nincs nagyobb település? Lehet, hogy ott találnál bébiszittert, aki vállalja, hogy kiutazik hozzátok. Akár 1-2 nap is sokat jelenthetne, ha nem is állandóan vennéd igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!