Nagycsaládos Anyukák, milyen szerintetek egy 7 éves és egy 4 éves és egy újszülöttel?
Figyelt kérdés
Még csak úton van, nagyon vágytunk rá és most kicsit elbizonytalanodtam, hogy menni fog-e. Ilyen korkülönbség jobb mint a kisebb?2016. jan. 7. 22:57
1/5 anonim válasza:
Az enyémek: 8,6,2 évesek. A két nagynak azért elég nehéz volt feldolgozni az álandóan középpontban lévő, mindig siró csecsemőt. Imádják és játszanak ia vele,de sajnos érzékelik azt is,hogy rájuk sokkal kevesebb idő jut.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát most nem nyugodtam meg. Remélem meg tudom oldani hogy ne sérüljenek lelkileg. Más véleményt is szívesen meghallgatnék.😊
2016. jan. 8. 10:12
3/5 anonim válasza:
Én kis korkülönbség párti vagyok, de ismerek ilyen családokat, többet is. Nem lesz ebből semmi gond. Iskolás gyerekek nagyon cukik amikor a kistesóra vigyáznak, ők ugye már elég nagyok ahhoz hogy megtartsák. Nyilván jár bizonyos lemondásokkal egy újszülött függetlenül attól hogy hány éves a testvér, de ezt jó esetben a szülők érzékelik inkább, a gyerekek nem.
4/5 anonim válasza:
Nem fognak sérülni lelkileg, elég nagyon már felfogják ha elmondod nekik,hogy a babával eleinte több gond lesz,szerintem a kis korkülönbségnél sokkal többet sérülhet a nagyobb,mert még pelusos,még picike de már ott a másik kicsi.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bízok a gyerekeimbe, hogy segíteni fogjuk egymást. Másnak is sikerült!
2016. jan. 8. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!