Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért érzitek úgy, hogy...

Miért érzitek úgy, hogy fiúnevet nehezebb választani, mint lánynevet?

Figyelt kérdés

Pedig olyan sok szép fiúnév van szerintem!

Nekem sok tetszik: Péter, Bence, Miklós, Kornél, Vince, Csongor, András, Ádám, Bertalan, Cecil, Pelbárt

Egy dolog nehéz csak: egyet kiválasztani ezek közül :-)

Csak fiúnevet ér írni! :-)

2016. jan. 6. 17:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindig ugy ereztem,hogy fiu nevet nehezebb valasztani. Mikor elso babankat vartuk , sokkal gyorsabban talaltunk fiu nevet mint lany nevet.

Masodik babanal eleg hamar megtudtuk,hogy fiu es szinten hamar talaltunk neki nevet.

Raadasul mindket fiunk 2 nevet kapott.

Most ikreket varunk, ma derult ki,hogy egy fiu es egy lany lakik a pocakban. A kisfiunak mar biztosra van neve sot eddig ugy ereztuk,hogy fiuk leszek mindketten ugyhogy a fiuk neve mar kb 8 hetes terhesen meg volt. Lany nevekbe meg csak mult heten tudtunk megegyzezni arra az esetre ha lany ikrek lesznek. Most,hogy kiderult csak 1 lany lesz szerintem megint neki futunk a dolognak mert nekem az egyik ferjemnek a masik nev a kedvence :)

2016. jan. 6. 22:04
 12/16 A kérdező kommentje:
11-es: megkérdezhetem,milyen nevek ezek?
2016. jan. 7. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Kevesebb férfinév van, mint női, így persze hogy nehezebb választani. De az első hozzászólónak is igaza lehet.
2016. jan. 9. 11:23
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

Segítek.

Péter-rendes normális név.

Bence-gyerekes

Miklós-ez is jó de mivel vana családban 2 ezért hanyagolnám.

Kornél-valamiért komolytalannak érzem.

Vince-pince borítékolható a csúfolás...ha nem szimpi valakinek a gyerek.

Csongor-nem szép.

András-túl komoly.

Ádám-ez sem tetszik.

Bertalan,Cecil,Pelbàrt-ez komoly?

2016. jan. 23. 00:11
 15/16 anonim ***** válasza:

14.vagyok folytatom csak dolgom akadt.

szoval férfiként azt nézem első sorban,hogy az adoot nevü férfiak mijenek és hogy szertém e hogy a sajátom ilyesmi legyen.

Bár hülyén hangzik de sok olyan név van ami szerencsétlen.Pl.:minden Róbert akit ismerek nyomi,vagy bu-z-i.

Ezea alapján nézem a neveket,utána azt nèzem,hogy ilik e a gyerekhez

mert bàr nem tartós álapot de mégis... Vince egy 3éves gyerenek....pfff. Mint az Ildikó egy kislánynak egyszerüen túl komolyak eleszik a gyerkség a névtölm

ha ezeken túljutok akkor ott a hangzàs és hogy van e családban.nem mintha tervezném a valakirőll elnevzést de azért jo letisztåzni adott esetben.

2016. jan. 23. 01:10
 16/16 anonim ***** válasza:

14,15 vagyok .

ezen okok miatt érz3m úgy hogy nehezebb fiú nevet válsztani/adni mint lànyt.

2016. jan. 23. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!