Miért érzitek úgy, hogy fiúnevet nehezebb választani, mint lánynevet?
Pedig olyan sok szép fiúnév van szerintem!
Nekem sok tetszik: Péter, Bence, Miklós, Kornél, Vince, Csongor, András, Ádám, Bertalan, Cecil, Pelbárt
Egy dolog nehéz csak: egyet kiválasztani ezek közül :-)
Csak fiúnevet ér írni! :-)
Mindig ugy ereztem,hogy fiu nevet nehezebb valasztani. Mikor elso babankat vartuk , sokkal gyorsabban talaltunk fiu nevet mint lany nevet.
Masodik babanal eleg hamar megtudtuk,hogy fiu es szinten hamar talaltunk neki nevet.
Raadasul mindket fiunk 2 nevet kapott.
Most ikreket varunk, ma derult ki,hogy egy fiu es egy lany lakik a pocakban. A kisfiunak mar biztosra van neve sot eddig ugy ereztuk,hogy fiuk leszek mindketten ugyhogy a fiuk neve mar kb 8 hetes terhesen meg volt. Lany nevekbe meg csak mult heten tudtunk megegyzezni arra az esetre ha lany ikrek lesznek. Most,hogy kiderult csak 1 lany lesz szerintem megint neki futunk a dolognak mert nekem az egyik ferjemnek a masik nev a kedvence :)
Segítek.
Péter-rendes normális név.
Bence-gyerekes
Miklós-ez is jó de mivel vana családban 2 ezért hanyagolnám.
Kornél-valamiért komolytalannak érzem.
Vince-pince borítékolható a csúfolás...ha nem szimpi valakinek a gyerek.
Csongor-nem szép.
András-túl komoly.
Ádám-ez sem tetszik.
Bertalan,Cecil,Pelbàrt-ez komoly?
14.vagyok folytatom csak dolgom akadt.
szoval férfiként azt nézem első sorban,hogy az adoot nevü férfiak mijenek és hogy szertém e hogy a sajátom ilyesmi legyen.
Bár hülyén hangzik de sok olyan név van ami szerencsétlen.Pl.:minden Róbert akit ismerek nyomi,vagy bu-z-i.
Ezea alapján nézem a neveket,utána azt nèzem,hogy ilik e a gyerekhez
mert bàr nem tartós álapot de mégis... Vince egy 3éves gyerenek....pfff. Mint az Ildikó egy kislánynak egyszerüen túl komolyak eleszik a gyerkség a névtölm
ha ezeken túljutok akkor ott a hangzàs és hogy van e családban.nem mintha tervezném a valakirőll elnevzést de azért jo letisztåzni adott esetben.
14,15 vagyok .
ezen okok miatt érz3m úgy hogy nehezebb fiú nevet válsztani/adni mint lànyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!