Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti honnan vesztek erőt az...

Ti honnan vesztek erőt az éjszakázáshoz?

Figyelt kérdés

A nagyfiam 2 éves, a kicsi 6 hetes. A kicsi 2-3x felkel enni, reggel 5-6 közt meg kipattan a szeme, mire visszaaludna meg már felkel a nagy.

5-6 órákat alszom, azt is sok részletben, kivagyok. Sírhatnékom van ha kelni kell, előre rettegek az éjjeltől...

Ti honnan vesztek ehhez energiát? Egyszerűen nem tudom, milyen tartalékot mozgósíthatnék.

2016. jan. 3. 20:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat ;)

A nagyobbal együtt alszunk. A kicsi is velünk egy szobában, a kiságyában alszik. Egyrészt nem is merném jelenleg magunkhoz venni, másrészt felesleges is lenne mert nem hajlandó úgy szopizni ha fekszem, próbáltam :(

Apa segít ha megkérem, még mindg felkelt ha szóltam neki, de reggel negyed hatkor kel és megy dolgozni, nem szeretném ha beesne egy munkagödörbe mert nem aludt.

Na mindegy, tudom hogy elmúlik, addig kitartok valahogy :)

2016. jan. 3. 21:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Ja sajnos még nem sikerült elérnem hogy egyszerre aludjanak délután, de amint bevezettük ezt, tényleg jobb lesz, majd lefekszem velük én is.
2016. jan. 3. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Én szerencsés vagyok,mert kevés alvással is jól üzemelek....amikor a legkisebb született a középső 4 éves volt.Már akkor együtt aludtam Vele,mert igényelte.Amikor a pici megszületett,Őt az ágy mellé tett kiságyba tettem.Persze nem volt hajlandó ott aludni.Így Ő is odakerült mellém(franciaágy,bőven elfértem Velük). Egyszerűbb volt szoptatni is,és pihenni is tudtam.A férjem maradt a hálószobában(Neki muszáj aludnia,kialvatlanul hisztis,ráadásul a munkája is 100%-os odafigyelést igényel)a legnagyobb a saját szobájában(iskolás volt már akkor,Nála se volt mese ami a alvást illeti).Ennek 3 éve,a legkisebb még mindig velem/velünk alszik(visszaköltöztem a hálószobába,a kicsi is jött)a középső már régóta a sajátjában,a legnagyobb szintén.Ez most gyilkos időszak,de pár hét múlva a kicsi is többet alszik majd.Segítséged nincs,hogy napközben Te is le tudj dőlni egy kicsit?
2016. jan. 3. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!