Miből mennyit vesztek?

Én az 56-os ruhákat ajánlom, de vehetsz pár 62-et is.
10 rugi
10 body
3-4 pulóver
2-3 talpas naci
5 pár zokni
2 kocsikabat
Én ezeket vettem :))
36 hetes kismama

Én meg pont nem ajànlom az 56-os ruhàkat,abból ràérsz akkor is venni illetve vetetni ha tényleg kell.(Kisfiam a 62-est is csak kb 1 hétig hordta,szóval az is potya bevàsàrlàs volt,de jó nagy baba volt).
Ugyanìgy pelusból sem érdemes legkisebb méretűből felhalmozni sokat.
Ruha: 4-6 body rövid ujjú és hosszú ujjú is
5 rugi,vékonyabb
5 zokni ( ezt viszonylag sokàig tudja hordani)
Hàlòzsàk,ebből érdemes akàr 68-72-est venni( nekünk bevàlt)
2-3 naci és pulcsi
Én a babakocsiba overàllt vettem abból is 68-ast. Könnyű volt hasznàlni.
Ennél több mindent nem érdemes venni, majd akkor ha kitapasztaltad neked melyik a legpraktikusabb (én nem nagyon hasznàltam pl rugit,sokkal jobban bejöttek a kis nadràgok hosszúújjú bodyval,nekem ez volt az egyszerűbb)Rokonok is fognak hozni 1-1 darabot úgyis.
Könnyű szülést,jò babàzàst!

Jó a kérdésed,mert képzeld én anno abba a hibába estem,hogy túl sok mindent vásároltam!Szintén januári születésű volt a kisfiam.Kaptam támpontot a vásárlást illetően,de mégis úgy éreztem,ez kevés lesz.Annyi szép ruhácska tök feleslegesen állt a szekrényben és volt olyan,amit valóban 1 alkalommal adtam rá a babámra.Igaz,a kistesónál remélhetőleg újra használhatom,de mégis,már tudom,hogy eltúloztam.
Én is azt tanácsolom,hogy vegyes méretben vedd a ruhákat,nagyon hamar kinövi őket.Azt se feledd,hogy ez egy kezdő ruhatár,szóval akár a szülést követő 1-2-3 hét alatt még beszerezheted,amiről úgy érzed,hogy hiányzik,vagy idő közben szükségesnek gondolod.
Ajánlanám még a puha,meleg takarót,vastagabb kiskabátot (ami ilyen kardigán szerű).

Szerintem is vegyes méreteket vegyél, mondjuk én nem szeretem ha lóg rajta a ruha!
Kezdésnek 56-os (ha nagyobb akkor lehet 62-el kell kezdeni, minkét gyerekem 51 cm-el született mi 2 hónapig használtuk az 56-os méretet)
- 7 db rugi, body, kispóló, kisnadrág+zokni (van aki ezt jobban szereti)
- 10 db textilpelus kezdésnek elég.
- Az overál az 62-68-as méret legyen, egy vastag és egy vékonyabb.
- Vékony és vastag sapka 1-2 db
- Vastag és vékony takaró babakocsiba 1-2 db.
- 2-3 db kardigán+vastagabb nadrág vagy rugi
- 2 db törülköző/kifogó
- 2 db gumilepedő+lepedővédő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!