Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti honnan vesztek erőt az...

Ti honnan vesztek erőt az éjszakázáshoz?

Figyelt kérdés

A nagyfiam 2 éves, a kicsi 6 hetes. A kicsi 2-3x felkel enni, reggel 5-6 közt meg kipattan a szeme, mire visszaaludna meg már felkel a nagy.

5-6 órákat alszom, azt is sok részletben, kivagyok. Sírhatnékom van ha kelni kell, előre rettegek az éjjeltől...

Ti honnan vesztek ehhez energiát? Egyszerűen nem tudom, milyen tartalékot mozgósíthatnék.

2016. jan. 3. 20:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Apát be kell vonni a projektbe. Hétvégén ő kel a nagyhoz, éjjel kihozza a picit szopizni és visszateszi az ágyába. Ha tápszeres, akkor elkészíti a tápszert és váltva egymással etetitek.
2016. jan. 3. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Nekem a párom segít, felváltva kelünk a gyerekekhez.
2016. jan. 3. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
2-es, az apja hol van? mert ha a párod csak "segít", akkor gondolom, nem az ő gyereke.
2016. jan. 3. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
Ne etesd a kicsit éjszaka. Pár nap után megszokja, ha este eleget kapott enni.
2016. jan. 3. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Nekem pont elég hat óra alvás. Elvagy kényelmesedve.
2016. jan. 3. 20:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Próbáld magad mellé tenni a kicsit. Nálam működött, működik is, 4 hónapos jelenleg és jobban alszunk így. Első ébredésig a kiságyban alszik, aztán mellettem. Nem minden éjszaka hú de klassz, de azért alszom valamicskét. Nem engedhetem meg, hogy ne, mert van két nagyobb egy két éves és egy négy éves.

Férjemet nem szerettem volna éjjel ugrasztani, mert 4.50kor kel és vezet a munkahelyére, szóval neki jobban kell az alvás mint nekem. Így is kel a nagyokhoz, ha betegek. Elég ennyire leterhelnem.

Amúgy kitartást! Tudom most nagyon nehéz, de nemsokára könnyebb lesz. HAt hetesen még éjjel is kétszer pelenkáztam annyira tele volt neki és kakival is.

Nagymama nincs, akit lehetne mozgósítani, hogy tudj egy kicsit pihenni? Az jó lenne...

2016. jan. 3. 20:44
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Ennyi gyagyást! Atya Isten? El van kényelmesedve? Nem tud olvasni? Részletekben alszik? Azt pedig nem lehet összehasonlítani hat óra egybefügő alvással.

Ne etessen éjszaka egy hat hetest? Nem vettétek be a gyógyszert vagy mi???

2016. jan. 3. 20:46
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

" 2-es, az apja hol van? mert ha a párod csak "segít", akkor gondolom, nem az ő gyereke."

Attól, hogy nem "az apjukként" referálok rá, attól még ő az apjuk. De nekem elsősorban a párom. Egyébként meg ha nem lenne az apjuk, a kérdés szempontjából teljesen mindegy. Remélem jó volt belémkötni.

2016. jan. 3. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Együttalvas. Apuka bevonásával könnyebb

Aludj nappal is a gyerekekkel.

2016. jan. 3. 20:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Együtt alszok a picivel aki 3 honapos es van egy 4 evesem is. Igy siman megy!
2016. jan. 3. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!