Hány hónapos kortól motoroznak a babák?
16 hónapos a lányom, vegyek már neki vajon, vagy még kicsi hozzá? Járni, szaladni tud.
Köszi.
15hónaposan vettem(kaptam az anyák lapja/baba magazin rendelésekor) neki.Eleinte csak nézegette,ha ráültettük akkor is tolni kellett.Majd egyik alkalommal átjött a szomszéd lány(2,5éves) és elkezdett motorozni vele.Akkor már annyira volt a fiam,hogy felült és leszállt egyedül,és hátra fele hajtotta magát.Ezek nem egész 1 hónap alatt történtek.Na és meglátta hogy hajtja kiscsaj,és azóta ő is megy vele.Igaz még csak a lakásban és a szomszéd lány udvarán.utcára még nem merészkedünk.
Nyugodtan vehetsz már neki
Az én lányom 14 hónaposan kapta az első motorját. Pár hétig csak nézegette, néha ráült, de semmi. Azután jött az unokatesó aki fél évvel idősebb volt, és tőle elleste a lányom mit is kell a motorral csinálni. Na azóta megállíthatatlan :-)
Ez tavaly tavasszal volt, azóta télen volt olyan, hogy még a jégre is ráment motorral és élvezte, hogy csúszkál.
Most a triciklizni tanul, de ha sietünk valahova, még mindig motorral száguldozik :-)
Szia!
Én is pont ma vettem a 16 hónapos lányomnak mocit. Az előbb pont azon gondolkodtam, hogy megkérdezem kinek mikor kezdett mocizni a manója:)
Szóval ő is csak lépeget vele egyenlőre. Holnap lehet hogy lemegyünk a játszótérre, hátha ellesi valakitől hogy hogyan kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!