Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel töltitek a mai napot?...

Mivel töltitek a mai napot? Mentek valamerre? Mit főztök?

Figyelt kérdés
Mi itthon leszünk a három gyerekkel. Pizzát, pogácsát sütünk, társasozunk, tévézünk, filmet nézünk.
2015. dec. 31. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Fiunk a mamánál tölti a bölcsis szünetet, mert mindketten dolgozunk (én pénzügyen, férjem vendéglátós).

Szóval nekünk munkával telik, a fiunknak meg valószínűleg ugyanúgy mint a tegnap vagy a holnap. Sok játék, mók aés kacagás.

2015. dec. 31. 11:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Éppen sülnek a mézeskalácsok, lányom imádja. :) mi is társasozni fogunk, megnézzük a Jégvarázst ezredjére, este sétálunk kicsit. Ennyi a terv. Persze beáztatom a holnap lencsesalinak és lencselevesnek valót. Ma sült csirkemell van rukkolával, lányomnak rizzsel, és muffin a desszert, este pedig megfőzöm a séta után az éjféli virsliket. :)

B.Ú.É.K.! :)

2015. dec. 31. 12:55
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Fiunk nagyszülőknél van (2 éves múlt), akkor fekszik, amikor szeretne, tűzijátékot majd néznek, meg apukám is vett tűzijátékot. Mi a férjemmel itthon leszünk kettesben, iszunk és rengeteget szeretkezünk. Főzni nem főzök (férjem kérte, hogy ne szórakozzunk ilyennel), virsli lesz, úgyis az ital a lényeg ma este nálunk. :-) Elbúcsúztatjuk ezt az évet, mert szörnyű volt, és vidáman vágunk bele az újba, hátha jobb lesz. Nah most megyek aludni, rápihenünk az estére. :-)
2015. dec. 31. 12:59
 4/10 anonim ***** válasza:
A lányom ma jön haza a nagyszülőktől. Délután barátokhoz megyünk bulizni, ide az utcába. Szóval közel leszünk, ha elfárad a kicsim, akkor jövünk haza. Lesz egy csomó gyerek, szóval ő is jól fog mulatni. :)
2015. dec. 31. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:
A fiunk a nagyszülőknél alszik (a férjem is ott van most, én fodrásznál ülök), mi barátokkal megyünk szilveszterezni.
2015. dec. 31. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Fél délelőttömet jégpályán töltöttem. Aztán ebédet főztem, levest, kétféle köretet, húst. Mindjárt megcsinálom a kenyeret is estére. Délután minimál takarítás, sok játék a gyerekekkel (3,5 és 6 évesek). Nem megyünk sehová este, virslit főzök, játszunk, előbb-utóbb kidőlnek majd a gyerekek.
2015. dec. 31. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Idén maximum a lustálkodás a program :) Nyolcéves a nagyfiunk, és most várom a tesót, másfél hónapom van vissza, és nem vagyok a legfittebb formámban, úgyhogy az idei szilveszter tényleg ilyen lustizós, semmittevős lesz. Meg persze játszunk is, társasozni tuti fogunk majd este, Uno, malom, Gazdálkodj okosan, ilyesmik lesznek, meg a magam részéről folytatom a puzzle-met, amit már egy hónapja csinálok (állati nehéz ám :D ), olvasok, esetleg gyakorlok gitározni (most tanulom, pár napja kezdtem még csak el).

Sütni nem hiszem, hogy fogok bármit is, nem esik már jól az álldogálás, amúgy is nagyon vizesedik a lábam. De aztán persze lehet, hogy kedvet kapok hozzá, végül is alapanyag van itthon, és már napok óta piszkál a gondolat, hogy olyan régen sütöttem sütit.

Nem visszük túlzásba az "ünnepi" menüt, virslit eszünk, meg csináltam még tegnap egy baromi nagy adag károlyi salátát, de van itthon egy csomó rágcsa is. Holnap meg majd lencsét eszünk, de szerencsére azt sem én csinálom, anyukám tegnap mondta, hogy menjünk át lencsegulyást enni, meg társasozni elsején, úgyhogy megvan a program holnapra is :)

Az elmúlt pár évben nem is igazán voltunk sehol szilveszterezni, csak hozzánk jött egy-két barátunk. Legutoljára három éve akartunk elmenni szórakozni, gyerek a nagyinál, mi meg terveztük az estét, hát abból sem lett semmi, a szájsebészeten ért minket az éjfél, úgy begyulladt az egyik fogam, én meg könyörögtem az orvosnak, hogy üssön le, vagy altasson el, vagy valamit csináljon, mert nem bírom tovább.

Korábbi években mindig mentünk szórakozni szilveszterkor, gyerkőc meg a nagymamával bulizott otthon, de nem tudom, szerintem kiöregedtünk belőle, vagy a fene se tudja :D

2015. dec. 31. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Itthon leszünk. A gyerekek 2, 7, 14 évesek. Vagyis a nagy elmegy barátokhoz, de mi többiek itthon leszünk. Kártyázunk, társasozunk, filmet nézünk:)

Mit főzünk: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. dec. 31. 15:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Elmentünk étterembe ünnepelni a férjemmel, ahol a magzat végig ünnepelt a zenére, ami szólt.:) és nagyon finom volt a husi, amit ettem, nyamm!

aztán sétáltunk egyet a belvárosban, el akartunk menni a Kogartba, de sajnos zárva volt, de nem baj, mert az Andrássy szép volt a napsütésben:)

Most hazasétáltunk, lencsét főzünk holnap reggelre, meg a virsliket is, hogy ne kelljen korán kelni a reggeli készítéséhez holnap.:)

én nem tudok fennmaradni éjfélig, így 8 körül egy kölyökpezsgőt pukkantunk, közben nézünk egy sorozatepizódot, amit most darálunk, és alszunk:)

29hkm, 28N

2015. dec. 31. 16:31
 10/10 anonim ***** válasza:

BUÉK!

Délelőtt jó nagy séta a friss levegőn. Utána én vasaltam egy órát. :) Muszáj volt, vasárnap elutazunk és nem akartam halmozni a ruhákat! :)Este itthon voltunk,mivel a kicsi még csak 3 hónapos! A 4éves nagynak a tati csinált egy fél órás tűzijátékot. Apukám, és anyósom volt itt-sajnos már csak két nagyszülő van-, illetve eljött a legjobb barátnőm.

Ettünk-ittunk, játszottunk, aztán kb. 10 körül hazament mindenki. Mi még tévéztünk a férjemmel, és úgy 11 körül el is aludtunk. Bőven elég volt, és jó volt így! :)

2016. jan. 1. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!