Mit gondoltok a Monszerrát névről?
Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 17:02
3/14 anonim válasza:
Húúú valahogy rögtön a monsterre asszociáltam, ami szörnyet jelent.
4/14 anonim válasza:
Nézz kevesebb mexikói telenovellát!:)
Válassz inkább annak a szegény gyereknek egy szép és magyaros nevet, vagy legalább is, ami Magyarországon hétköznapi. Hidd el, hogy jobban jár az a gyerek.:)
5/14 anonim válasza:
Nagyon feltűnési viszketegségben szenvednek a szülők. Egy ordítóan külföldi név magyarosan átírva mindig hülyén néz ki, ez esetben még hozzájön a rossz hangzása is, valamint a kevésbé elterjedtsége. (Én legalábbis még nem hallottam ilyen gyerekről, pedig sok gyerekkel dolgozom a munkahelyemen)
Nagy kiszúrás a gyerekkel!
6/14 anonim válasza:
Ez így magyarítva valami borzalmas!
7/14 anonim válasza:
Ez a női név szerepel az egyik most futó sorozatban( címe nem ugrik be) de biztos ez vezérli! :D
8/14 anonim válasza:
Így leírva nem tetszik. Úgy, hogy Montserrat, és nem Magyrországon, hanem külföldön viszont szerintem gyönyörű név!
9/14 anonim válasza:
Megvan, szerelem zálogba. Csak ilyenkor azt nem értem h miért nem a helyi putrisnak kinéző takarító nevét adja, pl Huanita v vmi?!?!
10/14 anonim válasza:
Kovács, vagy Szabó a vez.név? Esetleg Lakatos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!