Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek nem furcsa, ha...

Szerintetek nem furcsa, ha szülés után a férj kenegeti a gátmetszés helyét?

Figyelt kérdés
Nem okoz ez gondot később a szexuális életükben?
2015. dec. 28. 08:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Oké utolsó, hogy nem a mellemből jött ki a gyerek, de attól még az is a nyomán viseli a terhességet, szoptatást. A legtöbb férfi számára azért a mell egy erotikus dolog, a szexxel hozza összefüggésbe, nem a gyerek megetetésével. Szóval adott esetben ez is (mellszívó) lehet kiábrándító egy férfi számára ugyanúgy mint egy heges hüvely.
2015. dec. 28. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem az is beteg, ha egy férfi nem tud elvonatkoztatni attól, hogy máskor, más helyzetben "mire használja" a melled.

A férjem csodálattal nézte ahogy szoptatom a lányunkat, fejésnél meg velem együtt szurkolt, hogy sikerüljön értelmes mennyiséget kivarázsolni. Ugyanakkor az is megvolt, hogy odáig meg vissza volt a megnőtt feszes kebleimért (terhesség előtt 65AA-t viseltem, szoptatáskor 75C-t). Mondjuk üröm az örömben, hogy nem bírtam elviselni az érintést, mert rögtön beindult a tejleadó reflex.

2015. dec. 28. 12:38
 13/13 anonim ***** válasza:
96%

Jaj utolsó, én pont erre írtam, hogy a férjem nem undorodott meg tőlem, mert látott mellszívót, szex közben sem utasítja el a mellem izgatását pl. Ugyanúgy örült hogy a gyermekünket anyatejjel tudom táplálni és ugyanúgy gyönyörködött benne, mint a tied.

Csak hát furák a férfiak, ki tudja mitől undoroduk az egyik és mit talál izgatónak a másik, csak a legtöbb van olyan h.lye, hogy ezt nem beszéli meg az asszonnyal, hogy meg tudják oldani. Nem kell messzire menni, itt van lentebb egy kérdés, hogy 7 hóbapja szült a kérdező és a férj nem akar együtt lenni.

2015. dec. 28. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!