7 honapja szultem, azota a ferjem hozzam sem er. Mit tegyek? Azt mondja nem tud nokent tekinteni ram.
Csaszarom volt, nem hiztam el ( 59 kg vagyok, kevesebb mint terhesseg elott ) , nem hagyom el magam, es en tobbszor is kezdemenyeztem, probaltam, de semmi.
Mit tehetnek meg ?
Az első, amiket felsorolt, szerintem korrektek. Ami még eszembe jutott: beszélgess vele az anyjával való kapcsolatáról, arról, hogy terhesen milyennek látott téged, most anyának lát-e kizárólag. Ha benn volt a szülésen, milyen élmények érték.
Szerintem nem a külsőd miatt nem kíván téged. Olvass utána a Madonna-szindrómának, ez azt jelenti, hogy a férfi a saját anyjával való távoli, prűd és őszintétlen kapcsolata miatt a feleségét terhessége alatt és után már anyaként és nem nőként látja. Pszichológus megoldhatja a problémát, szerintem az idő nem. Eleget vártál.
Nem tudhatjuk egyébként, a kérdezőék életében milyen szerepet töltött be a szex. Mi pl. végigszexeltük a terhességemet ugyanúgy, mint ahogyan előtte együtt voltunk (1-2 naponta) és kibuktam volna, ha utána 7 hónapig megvonta volna tőlem a férjem a kapcsolatunk ezen intim, számomra fontos részét.
28N
Semmit.
De nagyon jó fej férjed lehet,ha közösen vállaltátok a gyereket,neki meg ennyi volt a nő!!
És akkor miként tekint rád,ha nem nőként??
Ezek szerint,a már szült nőket nem tekinti nőknek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!