Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7 honapja szultem, azota a...

7 honapja szultem, azota a ferjem hozzam sem er. Mit tegyek? Azt mondja nem tud nokent tekinteni ram.

Figyelt kérdés

Csaszarom volt, nem hiztam el ( 59 kg vagyok, kevesebb mint terhesseg elott ) , nem hagyom el magam, es en tobbszor is kezdemenyeztem, probaltam, de semmi.

Mit tehetnek meg ?

2015. dec. 28. 03:08
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Semmit. Értem én, hogy végső kétségbeesésedben kérdezed ezt, de ugye te sem vársz komolyan építő jellegű választ? Nincs egy gomb, amit megnyomva újra rendbejön köztetek a szex. A kötelező körökön nyilván túl vagy, próbáltál beszélni vele, de semmi, próbáltad a gyereket "lepasszolva" magadat kicsinosítva elcsábítani, de semmi, talán sértettségedben és ijedtedben még veszekedtél is emiatt, de megint semmi... akkor mi marad? Semmi. El kellene mennetek párterápiára, de arra holtbiztosan nem veszed rá az úriembert, hogy "én kiteregessem egy idegennek a szexuális életünket?!" szóval ez megint csak zsákutca... ráadásul majd' 1 év után már a csodában sem érdemes reménykedni: ennek annyi. Sajnálom.
2015. dec. 28. 05:51
 2/6 anonim ***** válasza:
en sem hiztam el megis majd 1 eves volt a babam mire a ferjemnek megjott a kedve. legy turelmes. nyilvan abszolut igazad van de toleralni.kell hogy neki ez egy uj helyzz nyilvan faradt is kimerult is. a szex onmagaban ne legyen valo ok ;) turelem.
2015. dec. 28. 06:59
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Az első, amiket felsorolt, szerintem korrektek. Ami még eszembe jutott: beszélgess vele az anyjával való kapcsolatáról, arról, hogy terhesen milyennek látott téged, most anyának lát-e kizárólag. Ha benn volt a szülésen, milyen élmények érték.

Szerintem nem a külsőd miatt nem kíván téged. Olvass utána a Madonna-szindrómának, ez azt jelenti, hogy a férfi a saját anyjával való távoli, prűd és őszintétlen kapcsolata miatt a feleségét terhessége alatt és után már anyaként és nem nőként látja. Pszichológus megoldhatja a problémát, szerintem az idő nem. Eleget vártál.

Nem tudhatjuk egyébként, a kérdezőék életében milyen szerepet töltött be a szex. Mi pl. végigszexeltük a terhességemet ugyanúgy, mint ahogyan előtte együtt voltunk (1-2 naponta) és kibuktam volna, ha utána 7 hónapig megvonta volna tőlem a férjem a kapcsolatunk ezen intim, számomra fontos részét.

28N

2015. dec. 28. 07:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Semmit.

De nagyon jó fej férjed lehet,ha közösen vállaltátok a gyereket,neki meg ennyi volt a nő!!

És akkor miként tekint rád,ha nem nőként??

Ezek szerint,a már szült nőket nem tekinti nőknek??

2015. dec. 28. 08:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék vele együtt szakemberhez párkapcsolati terápiára, mert ez nem normális.
2015. dec. 28. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:
hat nalunk megoldotta az ido. de persze sok minden kerdes pl h elotte milyen volt a sex (nekunk sose volt elso helyen) meg h van e.mas gond is koztetel
2015. dec. 28. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!