Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitol van az, hogy miota...

Mitol van az, hogy miota szultem durvan oszulok?

Figyelt kérdés

Ket gyermekem van.

16 eves koromm ota oszulok, de nem volt ennyire durva.

Most konkretan ugy nezek ki, mint egy 70 eve oregasszony.

Masok szerint irto jol all a fiatal arcomhoz a hamvas szurkes szinu haj, de engem kisse zavar.

Olyan, mintha kiszivtak volna belolem a fiatalsagot.

Igaz, igy is 30 helyett 22-25-nek neznek.

2015. nov. 22. 13:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is annyi idős korom óta őszülök, a második gyerek után durvult be igazán. Most már egész szürke lennék, ha nem festeném. A 3. gyerek nem gyorsított a folyamaton, legfeljebb a három gyerek együtt, amikor épp egyiknek se jó semmi. :D :D Na akkor tuti szaporodik az ősz hajam.
2015. nov. 22. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:

27 évesen kezdtem őszülni a terhesség alatt. Azóta is őszülök, de nálunk genetika, bátyám 30 éves korában teljesen beőszült, ahhoz képest még szerencsés is vagyok.

Szóval lehet nincs is összefüggésben a szüléssel.

Egy barátnőm 22 évesen őszült be, gyerek még nincs, azóta festi a haját.

2015. nov. 22. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 23 évesen fedeztem fel pár hajszálat, most 27 vagyok, van egy 4,5 hónapos kislányom, és hát igen, most már nagyon sok lett... mondjuk én festem a hajam régóta, csak a tövénél látom, de most már főleg figyelek, hogy ne látszódjon nagyon a lenövés. Ha ennyire zavar, miért nem fested be?
2015. nov. 22. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!