Persze nem arra gondolok , hogy le kell mondani pl. bulikról vagy ilyenek , mert az nem érdekel. Csak például arra gondoltam, hogy mi párommal szeretünk nagyon bolondozni, nyáron órákig labdázni a Balatonban, télen vérre menő hógolyó csatákat vívni :D
Viszont ha van egy gyereke az embernek, akkor ezeket már nem lehet csinálni, akkor már meg kell komolyodni.... Vagy rosszul gondolom? Nektek mennyire változott meg az életetek ilyen szinten?
Nem, a gyerek mellett tilos hógolyózni és labdázni a vízben... egyfolytában fapofának kell lenni... Ez a kérdés komoly? :D...
2015. dec. 27. 20:56
2/10 anonim válasza:
Miert ne lehetne??? Volt olyan telen hogy egyedul maradtam az udvaron mert a manok faztak,bementek en meg epitettem tovabb a hoembert :D Veluk is hulyeskedunk stb stb..
2015. dec. 27. 20:57
3/10 anonim válasza:
Bizonyos értelemben igen meg kell komolyodni ...
Da az hancúr a hóban vagy a vizben pont az amiben nem kell a játék alapvető tanulási folyamat a gyerek életében az fontos
2015. dec. 27. 21:18
4/10 anonim válasza:
Hát mi a férjemmel pont olyanok vagyunk az ilyesmiben, mint két gyerek :D És már nyolc éve nevelünk gyereket, sikerrel, sőt, most jön a második is. Eszünk ágában sincs megkomolyodni.
2015. dec. 27. 21:48
5/10 anonim válasza:
Kicsit megkomolyodik az ember ,gyerek mellet ,de nem annyira hogy hógolyozni,vagy labdázni balatonba ne lehetne gyerekel.
2015. dec. 28. 07:37
6/10 anonim válasza:
Szerintem pont fordítva, gyerek mellett annak van nehezebb dolga, aki túl komoly. Van, aki ilyenkor fedezi fel újra a gyermeki énjét. A kérdésedre az én válaszom, hogy dehogyis, én még 86 évesen sem tervezek komolynak lenni, jó unalmas lenne úgy.
2015. dec. 28. 09:53
7/10 anonim válasza:
Éppen ellenkezőleg!
A gyerekek szeretik, ha körülöttük móka és kacagás az egész család. Ez a pár nap ködös idő nem adott lehetőséget a szabadban való szaladgálásra, hógolyózásra, így a házban üldöztük, kergettük egymást, mint egy trombitáló elefánthorda, nagy visongásokkal és kacagásokkal. Szerencse, hogy alattunk nem laknak...
2015. dec. 29. 10:54
8/10 anonim válasza:
Utolsó, azt tudod, hogy nemcsak lefelé, hanem felfelé is felhallatszik?:D
2015. dec. 29. 11:23
9/10 anonim válasza:
Tudom! Családi házban lakunk, alattunk és felettünk is mi lakunk :-)
Elnézést a pontatlan és félreérthető fogalmazásért!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!