Nektek vannak emlékeitek a "pelenkás",3-4-5 éves korotokbol?
3-4-5 évesen már nem pelenkás egy gyerek, lealábbis jó esetben nem.
2 éves koromból vannak az első emlékeim, aztán 3 éves koromtól már nagyon sokmindendre emlékszem.
Ja, hogy pelenkával kapcsolatos emlék kell?
Olyan akkorról van, amikor elvileg már szobatiszta voltam (3 éves kor körül, szülők elmesélése szerint). Nem tudom, hogyan, de észrevétlenül beszartam és már csak azt éreztem, hogy tele a bugyim. A megsemmisítő szégyenérzet maradt meg, pedig nem szidtak le érte, sőt, még vigasztaltak, hogy semmi gond, előfordul ez.
Még két ilyen emlékezetes "balesetem" volt, de ott úgymond nem saját hibából egyik sem.
Egyszer félkómásan bevizeltem 4-5 évesen, de akkor éppen mandulaműtét utáni bódításból ébredeztem, tehát nem igazán voltam a tudatomnál a szer miatt.
A másik 6 évesen: napallergiám van és akkor nagyon durván kijött. Anyámék meg véletlenül túltolták az allergiagyógyszert, amitől annyira bekábultam, mintha bepiáltattak volna. Na, akkor is sikerült alvás közben bevizelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!