Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy férfit megtart...

Hogyan kell egy férfit megtartani terhesen?

Figyelt kérdés
Hogyan érheti el egy nő a mai vilàgban, hogy ő legyen a legjobb? Annyian félrelépnek amikor a feleségük terhes. Hogy lehet az ilyet elkerülni?
2015. dec. 25. 10:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

1. Mi kell hozzá? Mindkét fél részéről érett személyiség

2. Kölcsönös és mély szeretet

3. Mindkét fél akarjon gyermeket

4. Jó konfliktuskezelési módszerek, jó kommunikáció egymással

4. Az intimitás a terhesség, szülés után se szűnjön meg. Nem csak apa és anya létezik, hanem férfi és nő is.

5. Egészséges határok kialakítása a családi rendszerben.

2015. dec. 25. 16:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartam soha a legjobb lenni. Akkor sem voltam az, amikor belém szeretett. Soha nem aggódtam ilyenen, hogy megcsal, vagy morfondíroztam rajta, hogyan kell megtartani. Itt vagyunk egymásnak, szeretjük egymást, bármire képesek lennénk a másikért, így egy percig nem kell ilyenen agyalnunk. Neki sem kellett soha attól félnie, hogy elhagyom, amikor nem a legjobb formájában volt, nekem sem kell ezen idegeskednem. Ezer probléma van az életben, rengeteg dolgon kell aggodalmaskodnunk, de a házasságunk van olyan szilárd, hogy egy terhesség, pár felszedett kiló, pár szexmentes hét, esetleg gond esetén hónap, ne tegye tönkre. Jelenleg például lassan fél éve menstruálok, sokszor egy élőhalottban több élet van, a szex is nyögvenyelős a legtöbbször, de soha meg nem fordult a fejemben, hogy ezért elhagyjon. Látja az ember a másik szemében, hogy mit érez, és szerintem ő jobban szenved már mint én a betegségem miatt. Jelenleg nincs erőm arra, hogy én legyek a legjobb, már annak is örülök, hogy vagyok egyáltalán. De sok olyan párt ismerek, ahol az élet hatalmas sorscsapásokat mér(t) rájuk, és mindannyian együtt vannak, kitartanak a másik mellett. Egy terhesség (még ha sok gonddal is jár), egy valamire való kapcsolatot nem tesz tönkre, egy igazán szerető férj nem lép félre. Persze ismerek rengeteg párt, ahol baj van, csalják a másikat, elválnak, de azokon a párokon látszott már előtte is, hogy valami nem stimmel, baj van/lesz közöttük.
2015. dec. 25. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!