Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mamánál bolhák vannak. Hogy...

Mamánál bolhák vannak. Hogy védjem meg magunkat (és 1,5 éves gyermekem) az ünnepek alatt nála? Nem tudom elbliccelni, hogy ne menjünk

Figyelt kérdés

mivel amikor már nem egyszer csipkodtak nála össze és haza is hoztuk és minden kálvárián keresztül mentemheteken át mire végre kiirtottam, a továbbiakban nem voltam hajlandó látogatást tenni nála, mert akkor is, azóta is tagadja és semmiféle irtást nem alkalmaz.

tavaly még el tudtam bliccelni a karácsonyt(nála szoktak a rokonok összejönni), ez évet úgy néz ki, nem tudom és muszáj lesz megjelenni.

és nem hogy minket, a ruhánkat, de a babakocsit is gondoltam lefújom emberbarát irtószerrel, de arra az van írva hogy "késleltetve" hat. amit nem tudom mit jelent, de szóval lehet azt, hogy nem öli meg azonnal....

2015. dec. 22. 21:45
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

írtam, hogy nem mertem mondani senkinek, csak egy rokonnak, aki nem hisz nekem..

szóval mégis kinek jutna eszébe takarítani nála...?

azt is írtam, hogy mama tagadja. szóval zokon is venné, ha neki állnék bolhairtani, pedig mondtam, a vége az lett, hogy én ne fújkáljam meg poroljam össze a bútorait, amikre annyira vigyáz...

volt, hoy titokban fújkáltam ide-oda..és ennyi. a gyerekkel amúgy se mennék hozzá.

de szóval pont olyan rokonok lesznek akikkel valóban illene minimum karácsonykor találkoznom

2015. dec. 24. 23:11
 22/26 anonim ***** válasza:
Meg is erdemlitek a bolhacsipest. Ennyire tehetetlen egy család...
2015. dec. 25. 10:02
 23/26 A kérdező kommentje:
Még te beszélsz, aki csak ennyi tudott hozzàfűzni?.
2015. dec. 26. 09:04
 24/26 anonim ***** válasza:
Mi lett végül, Kérdező, átmentetek?
2015. dec. 26. 09:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Írtam mar előtte is, hogy talan segiteni kellene a mamanak! De ti elnezitek a bolhakat, te is, hiszen a szavaidbol latszik, nem sűrűn jártok hozzá. Évente talan?
2015. dec. 26. 09:53
 26/26 A kérdező kommentje:

mivel nem hajlandó irtani és vérig van sértve attól, hogy irtottam volna nála és hatalmas balhé volt belőle, így döntöttem úgy, hogy akkor nem megyek fel hozzá. már az is haladás lett, hogy egyáltalán szóba áll velem és rendeződött a kapcsolatunk...

ha még a rokonságnak is elmondanám, itt egetverő botrány lenne belőle.

indenesetre voltunk, lefújtam magunkat mindenhol, hazaérve meztelenre vetkőztünk egyből és minden ruha megy mosóba.

2015. dec. 26. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!