Kisbabaval egesz napos autozas?
nyaralast tervezek, uticelt keresnék....ahol homokos a part és viszonylag nyilt a tenger....Bibionet nezegettem meg a Horvatokat de ott minden sziklas vagy öblös szigetes.
Leírnátok ha volt ilyen élményetek hogy hoy bírta a baba az utazást? 1,5 éves lesz a lányom.
Ha 6-700 km-t akarsz vele autózni, akkor felesleges este 8-kor elindulni, mert nagyon korán oda fogtok érni. Mi legutóbb este 10-kor indultunk, Padovában voltunk hajnali 5-re, reggel 9 után meg Genovában (ez 1100 km tőlünk). Én húznám az időt este, minél később indulni, akkor jó eséllyel bealszik elég hamar (nálunk ez kb 50 km), utána meg lehet menni. Nem szoktunk megállni, max fél percre, hogy helyet cseréljünk a férjemmel.
A baba azért volt megtévesztő, mert egy pár hónapos másképp bírja a strapát, mint egy 1,5 éves. Az én lányom 11 hónaposan nagyon jól vette a 12 napos nyugat-európai nyaralást.
Megint 1-es vagyok.
Igen, irtad, hogy Horvatorszag, csak azt nem irtad, hogy honnan mentek oda. Manapsag mar egy csomoan elnek kulfoldon. Miert ne gondolhattam volna azt, hogy valoban 2000 km lenne az ut?
Megbeszeltuk :)
Nyugodtan menjetek, csak tobbszor alljatok meg, tornazzatok is ilyenkor. Mesekonyv, mese CD, plussallatka, stb. amivel le tudja kotni magat.
az a baj hogy amikor olvasni kezdtem neki a kocsiba, mindig hányás lett a vége...gondolom mert lefele néz, közbe mozog az autó stb...én sem olvasom emiatt az autóban.
Be is tettük középre a gyerekülést, és ez jót is tett, mert most a két ülés között leköti az út, azt figyeli, így nem hány. Meg persze mindenhova úgy megyünk hogy délben indulunk és így kb. átalussza mindig a hosszabb utakat..
Az éjszakai alvás is remélem menni fog neki. Érdekes lesz mert a legtöbb helyen csak kora délutántól lehet elfoglalni a szállást, de hát van is annál szebb mint napfelkelténél a tengerparton pelenkázni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!