Anyukák, nektek van takarítónőtök?
Hány gyerek, és munka mellett van ha van?
Nagyon sok ismerősömnek van, sok olyannak is aki egy gyerekkel van otthon. Meg olyannak akinek még gyereke sincs, és olyan baromi jól se keres hogy lenne honnan szórnia a pénzt...
én megtehetném de mivel itthon vagyok egy gyerekkel és nem túl nagy a ház, ezért megcsinálom, meg én mindig is olyan voltam hogy szerettem magam csinálni a dolgokat mert akkor tudom hogy úgy van megcsinálva ahogy én akarom.
De ahol mondjuk 200 nm a ház, és három gyerek van, ráadásul anyuka dolgozik ott amúgy megértem...csak kérdezem pusztán kiváncsiságból.
de az én ismerőseim inkább olyanok ahol nem olyan nagy a ház hogy azt egyedül ne lehetne vállalni viszont aránylag jól keresnek..
nekünk is kicsi a ház, talán ezért marad takarítónőre is mert könnyű fent tartani, habár mint írtam nem alkalmazok takarítónőt.
8 éves iskolás gyerek, meg egy baba a pocakban. Nincs takarítónőnk, akkor sem volt, amikor dolgoztam és mellette egyetemre is jártam (ez tavaly nyárig volt így), most november óta már nem is dolgozom, úgyhogy végképp felesleges lenne.
Na meg igazából ez nem egy nagy lakás, ide szerintem röhejes lenne takarítónőt hívni, meg engem zavarna is, hogy egy kvázi idegen járkál a lakásban.
Azon viszont már sokszor gondolkodtam, hogy évente párszor elhívni valakit ablakot mosni, mert azt utálom, és nem is tudom szépen megcsinálni. De eddig valahogy nem került rá sor, de szerintem majd tavasszal tényleg meg fog történni.
Nekem van, aki havonta egy nagytakarítást megcsinál, mióta gyerkeim vannak. Hogy miért? A nagyobb gyerekem autista, sok külön foglalkozást igényel, sokkal többet, mint egy átlag gyerek. A kicsit sem hanyagolom el. Párom hajnalban megy dolgozni, este jön haza, segítségem semmi. Szeretem a rendet és a tisztaságot, nem elégít ki az a kuperáj, amit egy-két anyukánál látok. Így is minden nap takarítok, mert sok a por, a pici még dobálja kaját, wc számomra szent (tisztaságilag).
A nagytakarítás emellett is 4 óra munka a takarítónőnek. Nekem ez fontos, ezért kérek segítséget, mert a körülmények miatt egyedül nem bírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!