Gyerekszobába minden nap beágyaztok? (el is rakjátok az ágyneműt?
Nem agyazunk be sem a gyerekszobaban, se a sajatban. Nincs agynemutarto, de nem is kell. Az emeleten vannak a haloszobak, max atoltozunk ott napkozben, vagy a sracok mennek fel kora este legozni. Amugy a foldszinten vagyunk mindig, ott van a nappali, a konyha, vendegszoba, ami tulajdonkeppen kozos pihenokent funkcional.
Szoval felesleges beagyazni szerintem.
Megigazitom a parnakat, leteritem a takarot, elhuzom a sotetitot es ablakot nyitok 1-2 orara. Ez a reggeli haloszobai rutin.
Ha vendegek jonnek es tudom, hogy pl a gyerekek bemennek a gyerekszobaba jatszani, akkor az agytakarot is lerakom, mert megis jobban nez ki ugy es akkor le is tudnak ulni az agyra.
De pl Anyukameknal minden nap beagyaztunk, ha latogatjuk oket es ott alszunk, akkor azt a mai napig automatikusan csinalom, pedig ott sincs napkozben forgalom a haloszobaban. De a megszokas nagy ur! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!