Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekszobába milyen padlóburk...

Gyerekszobába milyen padlóburkolót tennétek?

Figyelt kérdés
Én laminált padlót szerettem volna,de hamar kopik.A világos színű szőnyeg hamar koszolódik és nem is lehet igazából teljesen kitisztítani.Sötét színűt meg nem szeretnék.Ezért gondoltam PVC-re,vagyis linóleumra,ami egyszínű.Középre a játszórészre tennék darabszőnyeget.Ti használnátok linóleumot gyerekszobában?
2013. júl. 21. 21:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, elég gagyinak tartom szobába, inkább konyhába, fürdőszobába való, ráadásul a linóleum sokkal sérülékenyebb (pl. karcok), mint a laminált padló.
2013. júl. 21. 21:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én semmiképp nem használnék linóleumot.Nekem túl műanyag. Akkor inkább laminált. Lehet jókat venni, jó áron. Nekünk az van a szobákban, semmi gond nincs vele. A lényeg,hogy világosabb árnyalatút egyél,mert nem látszik meg rajta a szösz annyira.

Nekünk 3*5 méteres a babaszoba. Az egészen laminált van. A közepén pedig egy 2*3 méteres szőnyeg. Így védve van a padló is, és a szőnyeget lehet külön takarítani.Legjobb a porolón való kiverés...Ami nálunk sajna ritka,úgyhogy én porszívózok. Ja és világos vajszínű.

Én csak a mi példánkat hoztam fel. Egyáltalán nem bántam meg. 4 éves a laminált padlónk. Semmi baja és csak 7 mm-es.

2013. júl. 21. 21:19
 3/14 anonim válasza:
100%
Nekünk is Laminált padló van a gyerekszobában körbe a szekrények vannak és középen szőnyeg ahol szoktak játszani a picik. De van olyan rész is ahol nincs szőnyeg a padlón és 5 év után is ugyanolyan szép mint újkorában. Én azt ajánlom maradj a lamináltnál! :) Nekünk sötétlila szőnyeg van világos mintával , és teljesen jól takarítható.
2013. júl. 21. 21:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Linóleumot nem raknék gyerekszobába. Sőt, sehová sem. Nekem egyáltalán nem tetszik.

Nálunk minden szobában laminált padló van. 7 éves a házunk, semmi gondunk nincs vele. Pedig még szőnyeg sincs a gyerekszobákban, mert nem kell porfogónak. Egyik gyerekem kruppos, másik asztmás, így teljesen praktikus is a laminált. Ha anno szőnyeget rakatunk, ki kellett volna cserélnünk.

2013. júl. 21. 21:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Linóleumot semmiképp nem tennék, még a konyhában sem tetszik, de gyerekszobába szerintem nagyon nem való. Nálunk parketta van, de elég hideg, így padlószőnyeg került rá, mintás, nem egyszínú így nem látszik meg rajta minden (folt) de gyakran kell porszívózni. Ha kicsit nagyobb lesz felszedjük a szőnyeget, esetleg darabszőnyeg megy középre.
2013. júl. 21. 21:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Nekünk bézs színű a szőnyeg,amit nagyon szeretek,de nem jól tisztítható.A laminált padlóból milyet érdemes?Hogyan takarítjátok?Azt olvastam,nem igazán szabad felmosni,mert a víz leszívódik.És hogy a teteje is kopik.Amúgy le kell ragasztani,hogy ne csússzon szét?
2013. júl. 21. 21:36
 7/14 gabszem ***** válasza:
cseresznye színű laminált padló van a gyerekszobában, a linoleum olyan elavult és nem szép. Egész olcsón lehet már venni.
2013. júl. 21. 21:50
 8/14 anonim válasza:
Nekünk van :szürkés-kék,vajszínű,világosbarna .Felmosni lehet csak ne tocsogjon a víztől , jól kicsavart felmosóval teljesen jó takarítani.
2013. júl. 21. 21:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Nálunk hajópadló van az egyikbe a másikban parketta,a mi szobánkban laminált de azt nem szeretem, nagyon hangos. :)
2013. júl. 21. 22:01
 10/14 anonim ***** válasza:

nálunk klikkes laminált van. nem kellett leragasztani, ki kellett számolni miliméterre, majd összeklikkelni :)

lassan 10 éves, de semmi baja. egyébként nem árt vastagabb kopásrétegűt venni.

linóleumot semmi pénzért nem tennék a lakásomba, nagyon csúnya. gondolom ezek már jobb minőségűek, de a régiekről ugye kiderült, rákkeltő anyag szabadul ki belőle, már csak ezért is feláll a szőr a hátamon tőle :)

ha meg lenne pénzem, igazi hajópadlót tetetnék az egész lakásba, nekem nagyon tetszik :)

gyerekszobában középen van egy nagy világos zöld szőnyeg, azt minden nyáron a kertben slaggal jól kimosom, naponta-két naponta porszívózok, és ha valami kifolyik vagy maszatos lesz a laminált akkor nagyon kicsavart ronggyal mosom fel, négykézlábazva. egyébként nem mosom, nagyon szép :)

2013. júl. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!