Gyerekszobába milyen padlóburkolót tennétek?
Én semmiképp nem használnék linóleumot.Nekem túl műanyag. Akkor inkább laminált. Lehet jókat venni, jó áron. Nekünk az van a szobákban, semmi gond nincs vele. A lényeg,hogy világosabb árnyalatút egyél,mert nem látszik meg rajta a szösz annyira.
Nekünk 3*5 méteres a babaszoba. Az egészen laminált van. A közepén pedig egy 2*3 méteres szőnyeg. Így védve van a padló is, és a szőnyeget lehet külön takarítani.Legjobb a porolón való kiverés...Ami nálunk sajna ritka,úgyhogy én porszívózok. Ja és világos vajszínű.
Én csak a mi példánkat hoztam fel. Egyáltalán nem bántam meg. 4 éves a laminált padlónk. Semmi baja és csak 7 mm-es.
Linóleumot nem raknék gyerekszobába. Sőt, sehová sem. Nekem egyáltalán nem tetszik.
Nálunk minden szobában laminált padló van. 7 éves a házunk, semmi gondunk nincs vele. Pedig még szőnyeg sincs a gyerekszobákban, mert nem kell porfogónak. Egyik gyerekem kruppos, másik asztmás, így teljesen praktikus is a laminált. Ha anno szőnyeget rakatunk, ki kellett volna cserélnünk.
nálunk klikkes laminált van. nem kellett leragasztani, ki kellett számolni miliméterre, majd összeklikkelni :)
lassan 10 éves, de semmi baja. egyébként nem árt vastagabb kopásrétegűt venni.
linóleumot semmi pénzért nem tennék a lakásomba, nagyon csúnya. gondolom ezek már jobb minőségűek, de a régiekről ugye kiderült, rákkeltő anyag szabadul ki belőle, már csak ezért is feláll a szőr a hátamon tőle :)
ha meg lenne pénzem, igazi hajópadlót tetetnék az egész lakásba, nekem nagyon tetszik :)
gyerekszobában középen van egy nagy világos zöld szőnyeg, azt minden nyáron a kertben slaggal jól kimosom, naponta-két naponta porszívózok, és ha valami kifolyik vagy maszatos lesz a laminált akkor nagyon kicsavart ronggyal mosom fel, négykézlábazva. egyébként nem mosom, nagyon szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!