Gyerekszobába milyen padlóburkolót tennétek?
Figyelt kérdés
Én laminált padlót szerettem volna,de hamar kopik.A világos színű szőnyeg hamar koszolódik és nem is lehet igazából teljesen kitisztítani.Sötét színűt meg nem szeretnék.Ezért gondoltam PVC-re,vagyis linóleumra,ami egyszínű.Középre a játszórészre tennék darabszőnyeget.Ti használnátok linóleumot gyerekszobában?2013. júl. 21. 21:15
11/14 anonim válasza:
Úgy látom egyedüli vagyok a véleményemmel. Én utálom a lamináltat, nekünk is van az egyik szobában, de lehet fel fogom szedetni. Nagyon hangos ha valamit leejtek véletlen, kopog ha papucsban megyek végig rajta, stb. Nekem szimpatikus ötlet a linóleum, én is gondolkodtam rajta anno. Ma már olyan gyönyörűeket lehet kapni, és lerakni is egyszerűbb mint a lamináltat. Nem tudom mennyi időt bírnak a linóleumok, de ha vigyáz rá az ember szerintem hasonlót mint a lamináltak. És annak nem árt meg ha a gyerek véletlen kiborít rá valamit. Nagyon felkapottak a lamináltak, nem is mondom hogy rosszak, csak azt hogy nekem nem nyújt komfortérzetet.
12/14 anonim válasza:
Ha mégis lamináltat raknátok, akkor célszerű egy padlóápolót venni hozzá. Én ugyan flóraszeptes vízzel szoktam felmosni és semmi baja nincs. Nem kopott egyáltalán. Az igaz, hogy hangos egy picit, de a gyerekszobába nem cipőbe járkál az ember...szerintem.
A miénk halványcseresznye színű. Imádom. Melegséget sugároz!Nem bántam meg. Ja, még annyi, hogy mi parkettára raktuk rá, mert a parketta nem volt szép.
13/14 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es!Nem vagy egyedül,én sem vagyok ennyire ellene a linóleumnak.Mostmár tényleg nagyon szépek és egyediek vannak,olyan is,mintha laminált lenne.Igazság szerint nekünk a folyosón az van.Minden padlóburkoló közül az tetszik leginkább,két éve lett lerakva és nem csak szétcsúszott,hanem nagyon le is kopott.Lehet,hogy nem a legolcsóbb kellett volna,de nem tudom egy drágább mennyire megbízható.Engem a hangja nem zavar,de bármi ráesett,lepattant a felületéből egy-egy darab...
2013. júl. 22. 07:56
14/14 anonim válasza:
vagy hajópadló vagy padlószőnyeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!