Hármasikreknek hogy tetszenek ezek a nevek?
A vezetéknév két szótagos, i-re végződik.
Mia Virág
Zalán Balázs
Csongor Miron
Valami egyéb ötlet? Hogy tetszenek? Milyen tulajdonságú ember jut a nevekről az eszetekbe? Ha hármasikreitek lennének ti hogy neveznétek el őket?
Szófia Emma
Hunor Vince
Zsombor Levente
Ha nagyon maradni akarsz az eredeti keresztneveknél:
Virág Mia
Zalán Miron
Csongor Balázs
Bár szerény véleményem szerint így is elég vad.
Egyébként biztos marha elcsépelt, de ha neked így tetszik, a párodnak is tetszik, akkor ne hagyd magad befolyásolni :)
A Mia név nem tetszik, számomra olyan gyenge, erőtlen hangzása van. A Zalán Balázs pedig mondókásan hat együtt, pedig külön-külön szép nevek.
Nem adnék két nevet sem a gyerekeknek, egy bőven elég. Inkább legyen egy normálisan megválasztott neve, mint a válogatás és állandó magyarázkodás, hogy akkor melyiket is használja.
Az viszont nagyon tetszik, hogy nem akartok összecsengő neveket adni nekik.
Mia Virág a korábban említettek miatt nem szerencsés.
Zalán Balázs túlságosan rímel.
Csongor Miron stílusban nem illik össze.
Esetleg:
Fiúnevek
Alex Marcell
Vince Olivér
Kristóf Gergely
Lánynevek
Noémi Virág
Alíz Imola
Emma Róza
Két keresztneves ötletet nem tudok neked írni, mert akárhogy is nézem, ezek különálló nevek, hiába hangzik nekem jól két név együtt, ha neked abból mondjuk csak az egyik tetszik. Úgyhogy inkább csak azt írom, hogy szerintem mik lennének jók, aztán ha valamelyik tetszik, majd összepárosítod a neked tetsző másik utónévvel :)
Egyébként amiket írtál, azok közül nekem a Mia tetszik, a Virág nem igazán, fiú nevek közül meg a Zalán, a Csongor és a Miron (bár ez utóbbit nem tudnám elképzelni, hogy adnám is, de attól még szép). A Balázs viszont nem igazán jön be, egyrészt soha nem is tetszett, másrészt rengeteg Balázs szaladgál. Attól meg külön feláll a szőr a hátamon, hogy "Bazsi".
Kislánynak viszont nagyon tetszik még a Kamilla, Lenka, Miriam (vagy valamelyik változata, esetleg még a Mirjána), Viktória, Vivien, Ditte, Franciska, Eta, Ella, Inez.
Fiúnak meg mondjuk (hú, ezek közül sokkal kevesebb olyan van, ami tényleg tetszik) a Dávid (tudom, ez semmivel sem ritkább, mint a Balázs), Félix, Pongrác, Iván (ezt mondjuk csak második névként tudnám elképzelni, ha a vezetéknevetek i-re végződik), Krisztián, Nolen, Norbert, Alex, Áron, Endre.
Hármasikrek, gratulálok!! :) Nem semmi :)
Virág, Balázs, Csongoz szép
Zalán közepes
Mia és Miron elég távol áll tőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!