Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után egy hónappal volt...

Szülés után egy hónappal volt aki együtt volt a párjával és nem várta meg a 6 hetet?

Figyelt kérdés
Császárom volt, gátsebem így nincs. Vérzés már szinte elmúlt. Nagyon boldogok, vidámak vagyunk, elkerült a depi is, és hiányzik a párom. Minden tilos ilyenkor? Nagyon nehéz, hogy őt kényeztetem, és én "kimaradok". Csak a behatolás tilos, vagy minden más is? Nevetségesen hangozhat, főleg annak, akit jobban megviselt testileg a szülés és esetleg a baba miatt sokat éjszakázik, stb. De nálunk minden olyan jól alakult, hogy mindkettőnknek lenne kedve hozzá. Hatalmas felelőtlenség lenne?
2015. dec. 13. 12:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6%

Kulfoldon elek es nem hat hetet mondanak itt, hanem azt, hogy meg kell varni amig elmulik a verzes teljesen. En 3 hetig vereztem, utana meg vartunk egy hetet biztos, ami biztos es akkor voltunk egyutt eloszor.

De ha neked ott hat hetet mondott az orvos, akkor vard ki azt, vagy hivd fel es kerdezd meg.

2015. dec. 13. 15:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen, kicsivel több, mint 3 hete szültem.
2015. dec. 13. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!