Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismertek olyan nőt aki szándék...

Ismertek olyan nőt aki szándékosan lett terhes úgy, hogy a párja még nem akart babát?

Figyelt kérdés
Mi lett a kapcsolat vége? Megéri ez, és utána véletlennek feltüntetni a terhességet?
2015. dec. 13. 07:25
1 2
 11/20 NikiDávid ***** válasza:
14%
Ismerek a csaj 93 születèsü, ezzel akarta megfogni fél év 1 év nem stabil járàs mert az ö életúket kapcsolatnak sem nevezném, mivel làny mesélte nekem mind ketten félre mentek, mikor mondta neki terhes a csàvo öszinten szemébe mondta fiatalok nem kell baba neki, nem szereti a csajt és ott vége is lett kpacsolatuknak! Figyeljetek egy fiu miert ne mondhatnà meg a kiscsajnak fiatalok magukat sem tudják eltartani vetesse el! Föképp ilyen csak összejáràs utàn ! Igy Kovacs Erika megszülte ugy h vehete nevére..... De nem maradt nagyon egyedül meg mielött nagyon sajnàlnàtok 3-4 honaposnterhesen màr volt neki màs, de amiota megszülte a babàt megint màs van neki fiu! Na most ennek van ertelme? Miert nem élte ki magat siman! Nekem ismerösöm a csaj sajnàltam eleinte de ez szànalmas amit màr müvel, nem is szoptatja a kisgyereket ciggizik.... Az anyukàja neveli a bébit!
2015. dec. 13. 09:02
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Ismerek, egy rokonunkat. Volt két fiúk, a nő nagyon szeretett volna egy kislányt is, a férje nem, ezért azt hazudta, szedi a fogamzásgátlót. Amikor terhes lett, nagy lett a botrány, a férje el is költözött, de aztán kibékültek, a gyerek lány lett, az apja nagyon szerette. Ez kb 40 éve történt
2015. dec. 13. 09:08
 13/20 anonim ***** válasza:
59%

Én is ismerek. A baba még úton van. Eddig az apuka tudomást se vett az anyukáról, szóba se állt vele. Most talán kibékültek, de ki tudja... Szerintem ott ő is hibás volt, Pharmatexxel védekezetek. Csak a lány nem mindig használta.

Mi úgy védekeztünk, hogy gyógyszert szedtem. A mellékhatások miatt abba kellett hagynom és már nagyon nagyon vágytam babára, párom is hajlott rá, de még várt volna fél-1évet. Megmondtam neki, hogy vagy gumit húz vagy belevágunk a babaprojektbe. Gondolkozott 1-2hetet és rájött nincs miért várni. Hamarosan megszületik a picilányunk. :)

2015. dec. 13. 09:23
 14/20 amina15 válasza:
58%
Az általam ismert párok többségénél nem a férfi akart gyereket, hanem a nő, és valahogy a végén aztán a pasi is...Szerintem, ha egy férfi nem akar gyereket a "szeretett" nőtől, annak két oka van: nem szereti igazán a nőt, ill. túl egoista ahhoz, hogy megbékéljen a ténnyel, hogy a gyermek születése után a 2. helyre szorul, nyersen fogalmazva. De, ha annyira nem akar a férfi gyermeket, miért nem védekezik megfelelően, miért mindig a nőnek kell még erre is ügyelnie???
2015. dec. 13. 09:24
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Igen, ismerek. Azóta sem vette el a pasi, sőt, a kórházban sem látogatta. A gyereket végül megszerette, mert tényleg nagyon aranyos kislány lett, de a felnőttek kapcsolata azóta is siralmas. Van, amit nem érdemes erőltetni.
2015. dec. 13. 09:26
 16/20 anonim ***** válasza:
32%

En is ismerek. Abban az idoben nagyon jo baratnok voltunk es erosen meg is dobbentem, de azert szurkoltam, hogy jol alakuljon. A baratnom evek ota tartos kapcsolatot keresett, mert csaladot akart. Akkor azt gondolta, hogy megtalalta az igazit es a masodik honapban teherbe esett. Osszekoltoztek gyorsan, a kezdeti megdobbenes utan ugy nezett ki, hogy minden jol megy, de mar terhesseg alatt latszodott, hogy nem igazan illenek ossze. Teljesen mar a termeszetuk, maskepp allnak mindenhez, az elethez, a penzhez, az emberekhez, mast varnak a tarsuktol.

Az ezt kovetkezo masfel ev sok veszekedessel es sirassal telt. Azutan a lany ugy dontott, hogy megvaltozik es ugy viselkedik, ahogy a parka elvarja, csak hogy ne menjenek szet. Par honapja van ez, ugy nez ki, hogy mukodik, igaz, hogy a baratnom teljesen kifordult magabol, egy masik ember lett. Mellesleg a magaba folytott dolgok miatt teljesen idegbeteg, amikor a parja nincs a kornyeken.

En oszinten drukkolok neki, hogy ennek jo vege legyen, bar szerintem ez nem egy mukodokepes kapcsolat igy.

A kisfiu meg nagyon edes, miatta nyilvan megerte.

2015. dec. 13. 09:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Többet is ismerek. Egyiknek sem lett jó vége. Ezzel nem lehet megfogni egy pasit sem.
2015. dec. 13. 11:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Én a fordítottját éltem meg. Nem akartam gyereket még, hisz 3 hete voltunk együtt, mindig gumit húzott. Igen ám, de direkt kilyukasztotta. Mikor kiderült a terhesség, nem mondtam el, még mindig lyukas gumit húzott fel, és a zacskón egyértelműen látszott. Számonkértem, bár együtt maradtunk, nem foglalkozik a gyerekkel, soha semmit nem vesz neki, nem tölt vele egy percet se, így most már végleg kirakom a lakásomból. Én gyűlölöm. Bár a kislányt imádom, de ez nem volt így fer.
2015. dec. 13. 16:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Utolso, sajnalom!

Ha tied a lakas tedd ki azonnal!

2015. dec. 13. 16:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Ismerek. A nő egy 17 évvel idősebb (pénzes), családos férfit akart összeszedni, a fazonnak viszont "csak" egy kis kaland kellett, nyilván nem tervezett semmit. A nő válltig állítja, hogy a gyerek közös döntés volt, de ismerve a tényeket ez valószínűleg inkább csak úgy hangzott el kettejük között, hogy ha a férfi elválik és ha talál munkát Magyarország ezen részén, akkor talán... A nő egyedülálló anyuka, 3 éves pici fia van, az apja kétszer látta életében.
2015. dec. 14. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!