Ismertek olyan nőt aki szándékosan lett terhes úgy, hogy a párja még nem akart babát?
Szerinted megéri hazugságra alapozni egy kapcsolatot?
Más kérdés hogy nem tudom sajnálni azt a férfit, akit így "behúznak a csőbe", ugyanis ő is ott volt, tehetett volna ellene ha nagyon akar.
A gyereket viszont sajnálom. 99 % hogy egy ilyen indítás után csonka család jut csak neki.
Ismerek, es szetmentek.
De a gyerek gyonyoru , aranyos, erte megerte.
Én olyat ismerek,ahol a pasi volt odáig,hogy ő mennyire akar gyereket,aztán mikor terhes lett a lány,hirtelen úgy gondolta,hogy akkor ő inkább mégsem akarna.
Még tart a kapcsolatuk,bár a gyerek még csak nemrég született meg. De a szülésig végig ment a huzavona,hogy maradnak vagy szétmennek
Elozo vagyok. Konkretan a baratnomrol van szo, es mondta hogy az elso alkalomkor bevette a fogamzasgatlot este, a pasi latta, es elkonyvelte, hogy akkor szedi, es nem huzott gumit, soha meg nem beszeltek, hogy hogy vedekezzenek, miota szedi a baratnom a tabit. Ezt kihasznalva a kovetkezo honapban nem szedte a gyogyszert, es terhes is lett.
Itt en pl egyertelmuen felelosse tennem a pasit is.
"én megadtam a lehetőséget, hogy elvetesse"
:-D
Annak kellett volna megadni a lehetőséget,hogy meg se foganjon...
Milyen az,mikor egy férfi megadja a lehetőséget a nőnek az abortuszra???
Ismerek. Azóta is együtt vannak. Nem tökéletes minden, de nem feltétlenül ez az oka.
Ennek ellenére is nagyon rossz ötletnek tartom az ilyet.
ismerek.együtt vannak továbbra is a szülők, de a fèrfi folyamatosan csalja a nőt.
szerintem hatalmas ostobaság a nő rèszèről.ha gyereket akar,de a pasi nem,akkor keressen más pasit,akivel egyeznek a vágyai.
persze olyan nő is van,aki nem akar gyereket, csak a pasit akarja maga mellè megtartani.ez mèg nagyobb ostobaság. egy haldokló kapcsolatba gyereket vállalni...
a párommal mèg nem szeretnènk gyereket,fogamzátgátlót szedek.eszembe nem jutna abba hagyni a gyógyszert, a tudta nèlkül. ha lesz majd gyerekünk, akkor kozos döntés legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!