Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor ideálisabb...

Szerintetek mikor ideálisabb gyereket vállalni? 30 éves kor alatt vagy felett?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy minden feltétel adott lenne hozzá, lenne biztos egzisztenciátok, rendben lennének az anyagiak, stb, minden-minden meglenne hozzá, ott van a támogató család, a szerető férj, és egy olyan állás, ahová szülés után vissza lehet menni, tehát ha nem ezeken múlik a dolog, akkor ebben az esetben ti mikor vállalnátok be inkább a babát és miért annyi idősen?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2015. dec. 9. 07:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gyereket úgy nem szabad csinálni hogy jajj már 28 vagyok és keresek egy akármilyen pasit hogy szüljek már gyorsan mert mindenkinek van.

Valaki huszon, valaki harmincon, én például negyven szültem és nem azért hogy legyen mivel verdesnem magam, megéljem az unokám mivel nem vagyok önző, nem magamnak csináltam.

2018. febr. 2. 02:17
 12/12 anonim ***** válasza:
le leszek pontozva amit irok. 16 éveskortol jó gyereket szülni az első-44 éves korig. 17-30 éves kor között
2022. márc. 3. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!