Volt valaki aki szules utan hízott meg?

Igen, de nálam egyértelműen életmód alapú volt. Keveset mozogtam és össze-vissza kajáltam, ráadásul nem a legegészségesebb ételeket. Másfél év alatt így 5 kg-ot híztam, de nemrég elkezdtem edzőterembe járni, remélem pár hónap alatt lemegy a háj.
Nálad valami hormonális probléma lesz, mert 25 kg 4 hónap alatt rengeteg, a szervezetet is nagyon megterheli. Sürgősen vizsgáltasd ki magad, mert ilyen ütemű hízás valami komolyabb problémát jelez.

Én. Most.
Szülés után egy héttel annyi volt a súlyom, mint amivel kezdtem az egészet. Kinyúlt a hasam, meg látszott a bőrömön, hogy be voltam vizesedve korábban, átrendeződtem stb. de a súlyom visszament. Ehhez képest most, a 3-4. hónap között iszonyatosan felszaladtak a kilók. Most már érzem is és nagyon rosszul / lustán táplálkozom.
Nálam tuti az a baj, hogy nem jó arányban eszem, kapkodok, bekapom, ami a kezem közé kerül, utána rohanok csinálom amit kell a gyerekekkel és őket ellátom rendesen, de nekik más táplálékra van szükségük és magunknak meg most ritkán van időm normálsan főzni. Túl sok a "melegszendvics szintű kaja" napközben, normális étel meg csak estére jön össze. Ez így teljesen rossz, meg is van az eredménye...

Terhességem kezdetén feljött +10kg..utána megállapították a GDM-es és diéta mellett a terhesség végéig még +2/3kg jött fel. Szülés után mikor haza jöhettünk, akkor lefogytam annyira, amennyi a terhesség előtt voltam. Most viszont pár hónap alatt +30kg úgy felszaladt rám, hogy csak pislogok. Igaz már nem diétázom, ugyan azt eszem,mint terhesség előtt csak kevesebbet és rendszertelenül.
Valószínű a pajzsmirigyem is elszállt, de ki fogom vizsgáltatni,mivel a menzeszem is most már lassan 70 napja késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!