Elneveznéd úgy a gyerekedet, ahogyan a másodunokatestvéred nevezte egy évvel ezelőtt a kisfiát?
Figyelt kérdés
Velük max. évente 1-2x találkozunk,a babát még pl nem is láttuk élőben. De a nagyszülők azért gyakrabban találkoznak,a nagymamam pedig aktìvan tartja a kapcsolatot velük is.
Egyszeren nem találunk másik nevet,már 2-3éve ez a favoritunk...
2015. dec. 5. 21:02
12/26 anonim válasza:
Igen. Ha anyai ag es a vezeteknev nem egyezik, akkor meg plane
13/26 anonim válasza:
De pihent vagyok! Hogy egyezne mar a vezeteknev :))))
14/26 anonim válasza:
Ha ennyire a szívetek csücske a név, nagyon meg fogjátok bánni, ha nem azt adjátok.
Igen, adnám. :)
15/26 anonim válasza:
Ha ennyire ez a név a favorit akkor add azt. Meg amúgy is ritkán találkoztok. Tesómék ugyanazt a nevet adták mint egyik első unokatestvérünk, bár már egyáltalán nem találkoznak, így nem gáz.
16/26 anonim válasza:
megkérdezhetem mi ez a név, ami helyett nincs jobb?
18/26 A kérdező kommentje:
Nem szeretném megadni a nevet, mert nem releváns a kérdésben, másrészt pedig nem "nincs jobb helyette", hanem mi ezt a nevet érezzük magunkénak.
2015. dec. 17. 17:56
20/26 anonim válasza:
Én ismerek olyan családot, ahol a testvéreknek is ugyanaz a neve :D Na, olyat nem csinálnék. Szerintem még unokatestvéreknél se lenne probléma. Nem is azért gondolkoznék el rajta, hogy nem lehetne egy helyen a két gyerek, mert testvéremet és apukám barátjának a gyerekét is ugyanúgy hívják és sokszor vagyunk együtt. Abból sincs gond se keveredés. Inkább csak nehéz egyértelműen beszélni valakiről, ha teljesen egyezik a nevük, de ha már nem ugyanaz a vezetékneve a rokonságban, akkor semmi gond nincs belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!