Flóra vagy Blanka? Nektek melyik tetszik jobban a kettő közül?
Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 18:16
31/38 Maresz4321 válasza:
Miért is nem akartok magyar nevet? Flóra=Virág; Blanka= Fehér. Legyen Virág!
32/38 anonim válasza:
Egyik név sem olyan, ami rögtön csúfolódás tárgyává teszi a viselőjét. Persze minden nevet lehet csúfolni, ha akarják. Nekem van Blanka nevű ismerősöm, mindig szerette a nevét, soha nem csúfolták miatta. De a Flóra nekem jobban tetszik, úgyhogy inkább azt adnám, ha választani kellene.
34/38 Szilágyi Bernadett válasza:
Nálunk a férjem a Flórát lehúzta, szakmai ártalomra (orvos) hivatkozva.
Azt mondta túl sokszor kerül elő más értelemben, bélflóra, hüvelyflóra...
35/38 anonim válasza:
Csakis kizárólag a balnka egy flora nevvel az embert piszkaljak es a balnka sokkal de sokkal jobb
36/38 anonim válasza:
Olyan nagyon egyik sem, de a Flóra mégiscsak jobb egy fokkal.
38/38 anonim válasza:
Én is Flóra vagyok és imadom a nevem!Soha nem csúfoltak érte,ha valakinek elsőre mondom a nevem,meg is dícsérik sokszor.Igaz,sok Flórás cucc van.Ez engem nem zavar.Attól még tudok élni :D.Nekem a Blanka nem tetszik.Ezt nem azért mondom mert én Flóra vagyok,de nekem az jobban tetszik.Ha lesz lányom,Flóra lesz a neve.Flóra jelentése:A természet istennője
Szóval ha azért kérdeszted,mert lányod lesz,akkor ha Flórának nevezed el,egy istennő lesz :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!