Flóra vagy Blanka? Nektek melyik tetszik jobban a kettő közül?
Sajnos nekem a Blankáról ez a kép ugrik be: [link]
A Street Fighter játékban volt karakter még gyermekkoromból :( De egyébként szép név, csak nekem ez megmaradt.
A Flóráról a virág villan be elsőre (gondolom a flower miatt)
21-es! Végre nem vagyok egyedül ezzel, idáig bárhova írtam ezt, mindig lepontoztak.
Pedig nincs bajom a névvel, csak tényleg erre asszociálok, ezért inkább a Flórát választanám.
A Flóra szép, ugyanakkor nem skatulyáz be annyira, egy vagány lánynak is el tudom képzelni.
A Blanka az olyan felsőtízezer... olyan kis nebántsvirág. Ezen felül olyan hangzása van, mint amikor ülsz a wc-n és épp kipottyan valami valahonnan valahova. :D
egyértelműen Flóra forever!!!!!!
Én is Flóra vagyok, és imádom a nevem. Viszont van egy barátnőm, Blanka, és alig várja, hogy felnőtt legyen, vagy férjhez menjen, vagy valami, ugyanis ki nem állhatja a nevét. Csúfolták is miatta, amikor még kissebbek voltunk. Engem sohasem csúfoltak, Én cakis a Flórát ajánlom!!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!